Snart flyttdags

Var ett tag sen jag skrev här. Igen. Har hänt så mycket tråkigheter den senaste tiden, så jag har bara inte haft motivationen till det.

Packade den första kartongen nyss. Vi flyttar förhoppningsvis om 12 dagar. Vi två. Till en lägenhet som vi älskar.
Det ska bli så skönt att få plats med allt. Och med oss. Och att få ett hem precis som vi vill ha det. Det har - trots att vi ännu inte flyttat in - lagts ner mycket tid och kärlek på vårat nya hem. Nu hoppas jag att det blir precis som vi tänkt oss.

Kändes konstigt att packa själv. Även om det bara var en kartong. Kommer nog bli mycket ensampack tyvärr. Än så länge är det inte så mycket vi kan förvara i kartonger utan att det påverkar vardagen. Det känns som om att det blir i sista sekunden med packningen. Allt annat än det som står i en ensam kartong nu är jag saker vi använder.

Vill bara slänga upp allt på blocket nu. Men får vänta tålmodigt. De möbler vi har nu behöver vi, så de får flytta med oss. Om vi inte bli av med möblerna snabbt efter flytten kommer det bli väldigt trångt... Men det borde nog inte vara några större problem tror jag. Eller.. jag hoppas det.

RSS 2.0
div>