Sexy thang

Jag och Jimmy har fått lånat han mors super-extremt-asbra-(tappa för helvete in i golvet, Lindha-kamera ett tag. Det blir sjukt vackra bilder.. Den sista bilden är ju magisk. : )



Granmördaren

Det har hänt något fruktansvärt hemskt i Göteborgs skogar. "Granmördaren" är lös i skogen och springer omkring och dödar granar. Han är nu uppe i ca. 2300 granar.
Är inte det här helt underbart roligt? Jag tror jag höll på att dö när jag läste det på jobbet idag. Det var mycket svårt att hålla minen i samtalen när huvudet gick på högvarv men frågor och tankar. Varför? Vem är det? Förstå hur länge han måste hållt på för att döda 2300 granar. Det är sjukt mycket granar.
Men jag tror inte jag skrattade så mycket som jag gjorde när jag läste kommentarerna som läsarna skrivit in om artikeln;

"Mental störning av gran-diosa mått, helt klart. Själv skulle jag inte göra en kotte förnär."

" 'Det är bara granar som har angripits'. Det lär med andra ord inte vara frågan om någon lönnmördare..."

"I stället för "män som hatar kvinnor" har nu Göteborg 'begåvats' med den egna dokusåpan "mannen som hatar granar"..."

"Kommer inte hända i vår skog. Vi har gransamverkan. "

"Så går det när folk spelar för mycket våldsamma datorspel, de blir påverkade. Den här liraren har helt klart spelat på tok för mycket Gran Theft Auto IV."

Jag... dör...!

Alla hjärtans Dag

Jaha, nu är den här.... nu då?

Rädda Barnen

För en tid sedan träffade jag en mycket nervös, men trevlig ung herre utanför Systemet här i stan. Han kom från Rädda Barnen och frågade mig om jag ville donera 100kr i månaden till barn som har eller bli misshandlade i hemmet. Jag tackade ja, iom att jag tycker det är ett allvarligt ämne. Ooooooh. Ooooooooooooh! Inte det, Lindha. Nej nej.

Allting gick enligt mig bra fram tills att jag inte hade några pengar på kontot. Då skickade de vackert ut ett inbetalningskort till mig med texten "Vi har upptäckt att du inte har några pengar på kontot. Därför skickar vi ut detta inbetalningskort så att du kan göra din inbetalning. Tack för ditt stöd bla bla bla". En del kanske skulle tänka att det var skitbra. Jag fick nästan lite ont i magen när jag slängde det. Kände mig tvingad att betala. Nästan lite pinsamt. Om jag donerar så gör jag det för att jag vill det, inte för att någon ger mig dåligt samvete för att jag inte gör det.

Jag sa upp donationen när jag flyttade hemifrån för att jag inte visste om jag kunde ta mig råd med det. Jag var också sur på dem iom att de hade skickat ut flera inbetalningskort, samt ringt mig och frågat om jag ville höja min donation. Pains. Varför skulle jag vilja det när jag inte ens har råd med 100kr?


För några veckor sedan ringt en kille mig från Rädda Barnen. Jag gör som alla andra svenskar gör när en försäljare ringer (ja, det är så jag ser dem) och säger att jag är upptagen. Han frågar om han kan återkomma dager efter och jag svarar ointersserad "jaja". Sedan dess har han ringt mig varje dag. Varje dag. Helt otroligt. Förstår han inte?
Jag vill helt enkelt inte ta en diskussion som leder till att jag får ont i magen av dåligt samvete för att jag inte vill donera. Det är ju inte så att jag slutade med det för att jag inte längre känner för barn som utsätts för misshandel.

Numret han ringer ifrån är inte reggat heller. Det tycker jag är rktigt dåligt. Man har all rätt att veta vem som ringer när numret inte är privat. Kanske är rädda för att ingen ska svara?

Nåja, jag kanske svarar någon gång. Men nu har det blivit en fascination att se hur länge han orkar.
Summa summarum; Sorligt (och kanske lite orättvist) men sant - aldrig mer ha någonting med Rädda barnen att göra.


Iiiih!

Jag beställde hem lite "tillknycklade" muggar från världens bästa sida bluebox.se. Jag och hur nöjd som helst! Kommer nog se till att samla på mig några, iom att alla är unika.




Känner mig lite hängig fram och tillbaka. Kändes som om att jag hade feber igår på jobbet, så jag gick hem. Kände att det nog var lika bra istället för att smitta ner alla andra. Det är lite av en trend att smittas har jag märkt.
Väl hemma tog jag ett bad och kände mig lite piggare. Idag har jag ont i halsen, men inte mycket mer. Får se vad det blir av det. Börjar tvivla på att min feber-känning inte var någon sådan. Svårt att veta när man inte har någon termometer att använda.

Nahe, nu ska jag försöka få Jimmy att laga mat åt mig.

:)


Radiotjänst

Ett lustingt nummer hade ringt mig när jag jobbade. Hade ingen möjlighet att svara så jag kollade upp numret nu när ajg kom hem. Det visade sig att det var Radiotjänst som hade ringt. Jag goodlade deras hemsida för att kolla upp hur mycket de jäklarna ska ha för att jag ska få tillgång till tv-kanaler som jag inte ens vill ha, och det är ju ta mig fan svindyrt.

Och deras hemsida är det mest oseriösa jag sett i hela mitt liv. Jag blir ta mig fan förbannad på det här. Vad fan är det som händer där uppe?? Är det folk som jobbar där eller? Ska det vara något skojigt och hippt sätt att förmedla hemsidan på? Nae, jag uppfattar det mest som sjukt oseriöst.
Är det en bloggrund de har som hemsida..?


RSS 2.0
div>