Google Translate

Underbart! Jag satt och läste min blogg med Google Translate! Det kan inte bli mycket roligare än såhär.

Det här med barn och sånt

Jag sitter här och tänker på hur sakta dagarna går när jag inte jobbar. Och så tänker jag på jobbet och alla fina där - och ler. Men helt automatiskt tänker jag på lönen. Då ler jag inte lika mycket längre.
Förvisso jobbar jag bara 75%. Då blir det ju inte så mycket pengar. Men jag är orolig  för att jag inte kommer klara mig som jag vill när jag väl flyttat. Jag har ju ganska mycket utgifter på min psoriasis plus att mitt högkostnadskort går ut snart. Då försvinner pengarna rätt snart.

Har kikat lite på arbetsförmedlnignens hemsida, men hittar ingenting. Och då menar jag ingenting. Jag vet inte riktigt vad det ska bli av det här. Jag tycker om mitt jobb och jag trvis bra med det. Visst, jag hade lite problem med att vänja mig vid att sitta ner flera timmar om dagen utan att få resa på sig när man ville, men sånt får man ju vänja sig vid. Börjar då fundera på vad jag skulle kunna tänka mig att göra - och det är helt tomt i huvet. Det är läskigt. Jag tror inte jag är riktigt nöjd med vem jag är i den åldern jag är.

När jag var liten tyckte jag att 24 var jättegammalt. (Det gör jag iofs nu med) Jag trodde att jag skulle ha barn och hus när jag nått den åldern. Vart är jag? Hemma med mamma och pappa - med lite pengar.
Har tänkt rätt mycket på det här med barn nu. Om det är för att "alla" föder barn just nu eller om det är jag som vill ha, vet jag inte. Men jag känner en liten stress över det faktiskt. Samtidigt som jag absolut inte vill ha barn nu. När jag får det ska jag känna att jag vill lägga ner all min tid på det. Inte vara så egoistisk som jag är (kan vara) nu.

Varför är jag så stressad över det?

Bear Grylls

Ja, jag visste väl att han var helt jävla värdelös. Jag håller på den andra killen som äventyrar på Discovery. Det är en riktitig man, mina vänner! Han gör allt själv! Han t.o.m filmar allt material själv.

Förstå att vara ute i iskyla för att överleva, och gå ungefär 200 meter för att sedan vända för att hämta karmeran bara för att få skyssta bilder! Underbart!
(Kommer dock inte ihåg vad han heter)

Kul

Annat ord för gynekolog? Bäver vetrinär.


Polski

Hahahaha! Jag är inte på något sätt för mobbning. Men efter en sån här grej måste det ju fan vara okey?

Jag hör frugan sitter bredvid och skriker
"Men det är feeeeel! Märker du inte det?!"
"Nej!! Vi har betalt dyra pengar för den här och då ska vi fan gör som den säger!!"

Pinsamt värre att förklara det för försäkringsbolaget. Ett skratt och ett klick.

Det går bra nu - vinden har vänt. Yo.

Det brann här i Åby igår. Ritkigt obehagligt. Tre bostadshus brann ner och två skadades. Tänker rätt mycket på de stackars människorna som hade dem som hem. Vad händer nu? Fy.

Ringde till min framtida hyresvärd idag. Tycker att det går lite väl slow med kontraktet. De ville att jag skulle vänta med att skriva på något kontrakt för att jag ska få en en månad tidigare än tänkt. Saken är den att killen som står på lägenheten nu först måste skriva på papper som beviljar detta. Tror ni han har lämnat in papperna han fick för en månad sen? Hell no. Om han inte gör det snart, så kommer jag inte få lägenheten tidigare. Då kommer jag inte vara helnöjd. Just nu känns en månad (ungefärlig tid till ev. flytt) väldigt långt och plågsamt. Men hey... nae, jag har inget bra att säga om det här.

Ledig tors - fre. Sen är det jobb i sju dagar till 22:15 varje dag. Tjiho. Hade funkat om man hade lite olika arbetstider, men det får vara så. Inte så mycket att göra något åt. Henke och Benja har lovat att vi ska ha kul. Så, så får det bli. Får hoppas att Tezz jobbar med. She's fun.

Nahe. Jaha.

No pr0n for me!

Jag har bestämt mig. Jag är anti-porn. Jag har tänkt väldigt mycket på det och nu är jag helt säker.

Anledning till det är nog för att jag är ofattbart trött på att känna sig som en porn-star och/eller känna att jag måste vara som en. Har alla glömt vad sex är? Jag har nog ta mig fan glömt vad sex är... om jag ens vetat det alls? Allt jag vet är att det inte ska vara som det varit iaf. Helt känslokallt och.. äckligt rent ut sagt.

En man som är rätt stor inom "branschen" sa att det borde stå en varningstext på alla filmer "Dont try any of this at home" med ytterligare en text som förklarar att man förmodligen hamnar i skiljsmässa om man försöker spruta frugan i ansiktet.

Jag tror att det här med porr innan handlade om rena fantasier. Man fnissade när man tittade på det. Idag blir det bara råare och hårdare. Det är inte sex längre. Jag vet inte vad det är riktigt. Äckligt. Jaa. Äckligt.
Min poäng är inte att jag tycker porr ska försvinna. Inte alls. Jag kan bara inte sluta tänka på att vi kanske har påverkats av den..? Eller ja, det vet vi ju. Men hur pass mycket? Så mycket att vi missat hela poängen med det..?

Vad fan hände med romantiken?

Det är så olika det där

Var hos Raggarn i fredags. Hela gårdagen gick åt att vara trött, bakfull och väldigt tankspridd.
Fredagen var väldigt rörig, måste jag säga. Jag vet inte ens om jag hade kul. Trevligt, ja- men kul vetifan. Var nog för rörigt för det som sagt. Fick en himla massa konstigt sms som kan bli lite... wierd på måndag. Men det tar vi då. =)

Började iaf kvällen hos Raggarn (för ovanlighetens skull, inte för att jag gnäller). Vi blev ett ganska trivsamt gäng och jag och Tullan satt väl och snackade minnen mest hela kvällen. Det är lite synd att det inte finns tid och plats för nya. :(
Åkte vidare i en överfull bil till Hugo, vilket vi ångrade bittert. I princip alla var födda -90. Jag är gammal. Det var en tjej som gapade jättestort när jag berätta hur gammal jag var. Tackar. Nu går jag till Cromwell och Didde, tänkte jag och släpade med mig Jimmy (som för övrigt blivit bästis med de som var födda -90.).

Väl på Cromwell sög det. Totalt. Jag gick mest omkring och undrade vem man skulle och kunde prata med. Jimmy sjöng kareoke med tjejrna som var stolta över att de var mulliga. Han blev ruinerad den kvällen.
Jag låg till sängs vid halv två. Och tyckte att hela kvällen bara sög. Eller inte hela, men slutet.

   

Mer


Halloween

Det blir inget sådant firande för mig i år heller. I år hade jag från början tänkt att dra ihop ett Halloween-party, men det känns lite för tufft att göra det själv till hur många som helst. Så jag sket it. Om det ska hända något så äre ju jag som måste se till att det gör det. :)

Det är prisutdelning på jobbet nästa fredag till den som kommer med den bästa kostymen. "Skit kul", tänker jag och satt genast igång och började brainstorma fram en outfit. När jag väl kommit fram till vad det blir, upptäcker jag att jag inte ens jobbar på fredag nästa vecka. Jag jobbar istället hela helgen. Jätteskoj. Kan inte hitta på nånting på självaste Halloween. Men men, det är väl inget att göra åt antar jag. Istället får jag sitta på jobbet och kosta en massa pengar för att ingen ringer.

Fan va jag gnäller.

Johan!! Du ska till Dante imorn! Bara så du vet!!


So long, farewell, aufwidersehen, goodbye

Idag åker Lisa till Thailand och är borta ända fram till jul. Kommer kännas lite konstigt utan henne på jobbet. Mitt ägg.. :) Men hon ska ju till sitt andra hem, så jag hoppas att hon får det jättefint!

Min lön sög. Kan inte fortsätta såhär mer. Måste försöka att hitta en bättre balans och orka. Men känner efter några dagar smooth gliding att jag håller på att glida neråt istället för framåt. Allt går så snabbt just nu så jag hänger inte med. Och då tänker jag - vilket är förödande för mig. Man skulle ha en knapp bak i nacken man trycker på för att bara tänka happy-thoughts, bara för ett tag iaf. Det vore inte alls dumt.

Ska till Maxi idag med mor. Känns inte alls lika kul när man inte kan shoppa för en spänn själv. Måste se till att spara det pengar jag får nu så att jag kan flytta sen. Iofs har jag ju överdrivit min budget med x antal k. Men hey, man ska ju alltid spara minsta det dubbla. Och de pengar som blir över efter inhandlandet av möbler lär komma in handy när det kärvar en dålig månad. Så - inget shoppande. Inget kul alls, när jag tänker efter. Kan inte gå ut eller någonting. Det är förvisso bara för någon månad till, men när jag väl flyttat kommer jag inte ha råd att ens tänka på att gå ut eller något annat skoj som kostar pengar.
Man kanske skulle skaffa sig ett sido-projekt? Typ sy kuddar med namn på till gamla tanter och sälja svindyrt för att tyget påstås vara inskeppat från... Italien eller nåt. Nu vet jag inte om just kuddar är så jävla bra, men jag har tänkt länge på att ha något på sidan av som man också kan tjäna pengar på. Det vore nog inte så dumt. Ha något vettigt att göra de dagar jag inte jobbar.
Vore skönt att bara ha allt gjort. Åka till Ikea att köpa allt och lägga på hög bredvid sängen eller något. Så man vet att man kommer klara sig efter det också. Bli iofs inte så mycket utrymme kvar för mig.. kanske ska fråga någon kär vän om de kanske ha något utrymme i något förråd någon stans..? Jaa, det tåls att tänka på.

Jag saknar Daxxa. :(

Vad i helvete?!

Vad fan är det här? Vad FAN??
"Vill göra det lagligt att sprida HIV." När jag satt på jobbet och läste det här blev jag ursinnig. Jo, ja, det kanske är väldigt hårda staff, men vi ska väl för fan inte ta bort staffet helt för det? Då är det ju fritt fram för sånna som HIV-mannen..?!

Läste sedan det här på DN. Det är två helt olika artiklar om jag får säga det själv. Och eftersom vi vet att aftonbladet är dumma i huvudet sedan tidigare, så tror jag mer på DN. Eller, jag hoppas att det de sagt till DN är det som stämmer. Annars är det här helt befängt.

Jag kan förstå att Smittskyddsinstitutet tycker att det blir svårare att få tag på dem som kan ha smittat eller smittats när man kan bli dömd för att ha sex med någon utan att berätta personen att man ha HIV, även om man inte smittats. Men det är ju kanske inte en så smart idé att ge idioterna fritt fram? Jag personligen skulle se det som grov misshandel. Eller, det är misshandel. En sådan som ger men för livet.
Och att de i princip vägrar att hjälpa polis nu är ju bland det galnaste jag hört. Är det för omständigt att hjälpa dessa människor? Är ni inte sugna på att jobba längre? Det skiter jag blanka fan i! Om jag hade blivit smittad så skulle jag väl för helvete vilja veta vem fan det är som smittat mig (om fallet var så att jag haft en.... "jobbig" månad). Och då är det, som jag förstått det, i princip bara dem som kan hjälpa.

"Jag är osäker på om vi egentligen får säga nej, men jag får stå för det beslutet."
Ja, det hoppas jag verkligen att du gör, din ringorm. Om det var din familjemedlem skulle du kämpa som en häst för att få tag på personen. Skaffa bättre resurser eller vad ni nu behöver. Sure, det är ett personligt ansvar att se till att berätta om man är smittad, men det har vi ju bittert fått erfara att så inte är fallet.
Det här är inte okey!

Kim och Johan

Jag pratar exakt såhär. Det är ju riktigt hemskt. Jag förstår dem som skrattar åt oss. Jag förstår nu.


Kick-off

Ja. Vad ska man säga. Var på kick-off med jobbet i lördags. Det blev inte alls som jag väntade mig. Men ändå bra, på något sätt. Luddig kväll för de flesta, dock inte nödvändigtvis p.g.a alkoholen.
Många som kom, det var skoj! Kul att träffas utanför jobbet. Dock inte lika kul att gå från city till Eneby. Det gör fortfarande ont i fötterna. Men värt. :)

  

Fler bilder


Vann en mugg för att jag hade näst snabbast samtalstider. Det kändes riktigt skönt faktiskt. Vann även idag på en två timmar lång tävling, även där p.g.a samtalstiderna. Nu är det bara manusen som jag måste se till att sätta. Sen är jag ovänderlig. ;)

Har städat nästan hela dagen. Såg till att resa lite grejer som jag inte behöver ha med mig när jag flyttar. Och shit va grejer jag slängde! Jag har sparat tomma kuvert och brev som jag inte alls har någon nytta av att ha kvar. Vem fan sparar ett kuvert (eller typ fem egentligen) från tre? Vad ska jag med det till?

Shit. Jag flyttar snart. :D

Sjuk och... sjuk

Det känns som om att jag blir sjukare nästan. Hostar hela tiden och har ont överallt. Vet inte riktigt hur det här ska gå på jobbet idag. Vi får väl hoppas på att hostan lägger av. Annars vetifan. Kan ju sätta kunden på mute så att jag inte hörs, men det är ju inte säkert att min hosta lägger av när kunden slutat prata.
Hör knappt nånting heller. Får hoppas på att jag får alla skrikiga gäster idag. Annars blir nog "va?" ett missbrukat ord med all säkerhet.

I över en månad har jag varit taggad inför vår kick-off vi ska ha med jobbet. All of a sudden är jag inte så taggad längre. Har ingen lust alls, faktiskt. Men, det är bara att suck it up. Imorn ska jag på stan med Jocke och se till att hitta något snyggt att ha på mig. Kanske hjälper till lite när man känner sig som en... fisk på torra land. (???!!!) Plus att Lisa åker snart och henne måste jag säga herrå till. Utgång är jag dock extremt skeptiskt till. Lika bra att ta det lugnt så jag är helt friskt till nästa vecka. Blir nog inte så poppis om jag festar med dem på lördag och är sjukanmäld på måndag igen. Fan. Jag är verkligen superbra på att tajma det här med att bli sjuk. Slutar alltid i total katastrof med planeringen. Fan igen.

Måste se till att skaffa sånna där banankartonger så jag kan börja packa. Annars vet jag att det blir en panik-packning (slänga ner grejerna i en kartong och springa ner till bilen som om att byggnaden ska sprängas) igen. Jag har flyttat ungefär 7 ggr i mitt liv. Varje gång är jag lika arg på mig själv för att jag inte kan packa som folk. Men nu jäklar!

Host host

Allt jag gör är att hosta tills jag spyr ungefär. Hör typ ingenting heller. Hur fasen ska det gå att jobba imorn, när man har ett jobb som är att lyssna och prata?

Och hur ska jag göra på lördag? Kommer jag orka att gå på kick-off?

Inte så långt..

Jag kom just på (som även ni kan se och följa med spänning under min fina klocka här på sidan) att jag har typ 50 dagar kvar till flytt. Det är fan inte så lång tid ändå. Har tänkt mig att jag skulle rensa garderoben hela dagen, men har bara inte orkat. Kroppen säger ifrån så fort jag ska göra något. Känner mig jättepigg när jag bara sitter eller ligger, men så fort jag reser mig upp så bara rinner allt av mig.

Blir lite worried över att "min stanna hemma till torsdag"-plan kommer gå åt pipan. Men, med en god natts sömn inatt så kommer det nog gå!... får vi hoppas!

Facebook

Vilket fenomen. Man kan klicka runt hur enkelt som helst (såvida inte nån tönt gjort sidan till en privat. varför gör man det??) och smygkika på bilder och få reda på en massa saker om människor. (Kanske är därför de gör sidan privat)

Hittills har jag inte hittat någon speciell bild på mig som jag inte minns eller så. Men idag, híttade jag en där jag inte är taggad. Och jag har inget minne av att jag ens blev fotad.
 
Och den jag blir fotad med är jag ju inte direkt kompis med. Allt jag vet är att hon varit tillsammans med "Lillebror" och jag tror jag frågade varför hon blekt håret. Men sen trodde jag att jag gick. Jag vet inte ens vad tjejen heter, men vi ser ut att vara buddies sen 5 år tillbaka.

Hur ser jag ut förresten! Vad gör jag med tänderna? Livsfarligt med Facebook. Livsfarligt. Öl med tydligen.

Sjukling

Vilken natt. Det var bland det värsta jag varit med om på flera år. Hade jättesvårt att somna. Jag tror jag somnade vid tre någongång, men vaknade igen vid fem när pappa gick upp. Sen dess har jag legat och vridit mig. Konstigt nog känner jag inte direkt av det. Kan ju bero på att jag redan inte mår sådär jättebra?


Blev sjuk nu i söndags. Kom som en smäll. La mig ner i sängen för att ta det lugnt och får asont i halsen. Pang verkligen. Sen dess har det varit feber, snor och hosta. Hela paketet. Lustigt hur mycket vätskor som bildas på alla möjliga ställen när man är sjuk. Och de tar aldrig slut heller. Det är ett heltidsjobb att ta hand om dem när man är sjuk.

Det var bättre när man var liten. Då hade man någon som alltid tog hand om en och snöt en och gav en mat på sängen. Numer är det ingen som ens frågar hur jag mår. Ja.. förutom Joar isf. : )


På ett sätt är det lite bra att jag är sjuk. Det finns ju inte så mycket att göra förutom att ligga och glo, och då hinner man tänka och varva ner. Försöker att komma tillbaka till den där gnistan som jag hade för ett tag sen. Det kommer och går nu, men jag försöker att se till att den är kvar. Det är jobbigt att veta att man garanterat kommer bli stressad när man går till jobbet. Men det är bara att påminnas om hur jag är och mår, så går det lite bättre.

Tänkte avsluta med att berätta att jag HAR FÅTT EN LÄGENHET!! Flytt den 1:e Dec!!!! WOHOOOOOOOOO!


Helgen

Hamnde hos Raggarn i fredags. Det blev sjukt mycket folk och det var riktigt trevligt. Kul att min arbetskamrat Carro kom förbi. Hon kläckte några sköna kommentarer som hjälpte mig rätt mycket kan man säga. :)

Kvällen gick ut på att vela, tralla på gamla 8-bitars intron, med ljudeffekter och att ta hand om en kille som blev pangfull på 3 sek. Ingen vet vad som hände, men det blev rätt ordentligt. Och då är det klart att mamma-Lindha får hoppas in att ta hand om.. Hette han Andreas..?

  

Fler bilder här


Igår var jag hos Joar en sväng. Var nog inte så jätteroligt sällskap. Var helt förstörd efter den här tiden med stress. Jag återhämtar mig inte riktigt och att dricka öl på det verkade inte vara en sån bra idé. Jag var lite rädd för mig själv när jag åkte in till stan. Mycket vingel på vägen för att ögonen inte ville och hjärtat slog i 150. Men fram tog jag mig - och hem också utan några större missöden.

Lägehet

Fick inte lägenheten. Kände det nästan på mig.
Satt igång på en gång efter det och ringde på en som ligger i Åby C ist. Var och kollade på den nyss och den känns mycket bättre än den som var i Ättetorp. Jättemysig utsikt och riktigt bra planlösning. Köket vart jag lite kär i. Hittills är det jag och en till som kollat på den. Jag hoppas på att jag har en fördel med att jag kan flytta in redan i november, ist december. Badrummet var väl det enda man hade att gnälla på, men hey - jag har ju ett iaf.

Så nu är det bara att försöka hitta tiden till att ringa till hyrevärden imorn och förklara att jag är bättre än alla andra som sökt för att jag kan ta den snabbare. Tänkte sätta mig och räkna lite och se om jag kan flytta redan i början av november. Wish me luck! Verkar som att jag behöver det just nu.

Övergripande våldtäktsrisk

Jag läste en sak på Aftonbladet igår som gjorde mig rätt upprörd. Det handlade om "Färjan" som går på 5an. Jag känner inte riktigt intresse för att se på folk som super ihjäl sig på en båt mitt i Östersjön, men efter det jag läste var jag bara tvungen att se. Givetvis var det inte riktigt som det framstod.

På Aftonbladet.se stod det att en tjej hade blivit överförfriskad och ledd till sin hytt på båten. Detta för att hon dels var väldigt och - och för att hon hade en liten klänning på sigoch det var en övergripande risk för våldtäkt. "Vet vet hur grabbarna är.." Vad fan säger ni? Varför ska då hon gå till sin hytt? Varför har ni ens kryssingar om alla kvinnor som åker med och bli fulla kan bli våldtagna?
I programmet var det mer så att hon helt enkelt var för full för att vara på dansgolvet. Men det gör mig ändå upprörd över tanken på våldtäktsriken.

Det jag stör mig på är att den här tjejen blir ledd till sin hytt dels för att hon kan bli våldtagen. Återigen är vårat (kvinnans) problem att se till att vi inte blir det. Jag är så sjukt trött på det här. Inte ens på en kryssning kan personalen se till att vi känner oss säkra. "Vi vet hur grabbarna är." Varför släppa på folk som ni tror våldtar? Extemt klantigt uttrykt.

Vi ska lära oss att slåss, tänka på att inte gå själva, låsa dörrar, kasta sten och importera olagiga sprayer av alla dess slag. Börjar det inte bli ganska så utmattande?
OM vi trots våra pansar blir våldtagna, så blir vi inte trodda. Såvida vi inte är helt klara i huvet och går till polisen i trasorna och de blödande såren. Dum idé att bli chokad - då är det ingen som kan tro på oss. För det måste ju varit flertalet kvinnor förut som ljugit så övertygande och våldtäkt att de lyckats få oskyldiga män dömda?

Eller att bli våldtagen av sin pojkvän. Tydligen så förväntas det att man regelbundet har sex - vilket innebär att en våldtäkt av pojkvän inte finns. (Nu vill inte jag helt utesluta att även pojkvänner blir våldtagna) De är ju tillsammans.. hon måste nog ljuga för att hon är arg över att han har varit otrogen. Och så var hon ju faktiskt full och hade kortkort. Så då får hon nästan skylla sig själv. Fy fan.

Nae, häng ut dem jävlarna i pressen - så ska vi visa dem att det inte är okey och hur det känns att vara livrädd när man går själv på stan en natt.

Färga?

Kanske ska färga håret såhär mörkt igen? Satt och kollade på en gammal blogg och blev förundrad över hur snyggt det var med brunt! Kanske är något man ska satsa på nu när man är korthårig också!



Funderar på att försöka få en ledig dag på fredag. Mest för att jag känner att jag vill och behöver det. Skulle vara sjukt skönt att bara vara hemma en dag och sen ha skoj med polarna! Går rykten om att underbaringen Hallman (holler!!) ska komma också. Då kändes det extra värt att gå.
Ska förbi jobbet sen, dels för ledigheten, men också för att jag tänkte ta hem lite material för att kunna effektivisera jobbet. Vore skönt att gå till jobbet och inte behöva tänka på mycket. Allt går på rutin liksom. Inte så dumt tänkt. Dessvärre kanske lite väl ambisiöst?

Idag är det tvättning, dammsugning och solning på sjukan som gäller. Tänkte se till att ta en tripp på det sjukt röriga Maxi och försöka hitta lite hårfärg och kläder. Får dåligt samvete nu när jag sparat på mycket pengar, men vet ändå att jag kommer ha nästan en tredjedel av budgeten kvar. Så det borde inte vara några probs. Föräldrarna ensvisas om att de ska köpa tallrikar, glas och muggar till mig också, så där sparar man ju en krona eller fem.

Nä, ska väl ta och sätta lite fart här kanske..?

Jobb och Cool Stuff

Jag vet inte riktigt vad det är som händer just nu. Men alla är väldigt arga känns det som. har tagit livade diskussioner med människor jag bara försöker hjälpa. Vi sitter tillslut och skriker samma sak till varandra ungefär 15ggr tills någon ger sig. Och det är det inte jag som gör. Får se om det blir bättre efter imorn. Jag ska gotta mig i hela kvällen att jag är ledig.

Fick mina grejer från Coll Stuff idag! Jag är helnöjd med min lysande kran, även om det var den jag ångrade mest! Mor och far var också riktigt impade och stod och lekte med den ett tag. =) De adnra grejerna är jag också riktigt nöjd med.. förutom att det kostar då.

Borde jag inte få svar snart? (Inte ett dugg otålig)

Husesyn

Var hos Joar igår efter jobbet och kollade in hans nya lägenhet som han så vuxet bestämde sig för att skaffa. Jag blev riktigt impad faktiskt. Nästan lite avis. Riktigt stor och fin. Den lägenheten jag kollade på var mycket mindre än vad jag mindes, men det duger fint ändå.
Vi såg en rätt bra film igår som jag måste tipsa om. Walk hard; the dewey cox story. Helt klart sevärd!

Jobbat idag igen. Imorn börjar jag 09:30 iaf. Det känns inte helt fel alls. Liite sovmorgon iaf.. om jag går och lägger mig typ... nu.
Ser fram emot vår jobbfest vi ska ha. Det verkar bli riktigt mycket folk, så det ska bli kul att träffa alla utanför jobbet också!

Jag har verkligen ingenting att säga. Så nu går jag och lägger mig ist. Natt.

Våg

Om det är något jag avskyr så är det att väga mig. Under de senaste 5 -6 åren har jag försökt att komma upp på 50 kg. Men det går ta mig fan inte. Hur jag än gör, så väger jag enligt mig själv alldeles för lite. Inget jag borde oroa mig för egentligen, eftersom jag är frisk, men det skulle kännas bättre med ett par extra kilo. Jag har alltid hängt upp mig på hur smal jag är och hatar, hatar att handla jeans och byxor. Det är hopplöst att hitta jeans i strl 24 el 32. Så det blir barnavdelningen, vilket inte alltid är en hit det heller. Iofs sprarar jag ungefär 400- 500 kr på det, men det är inte alla 24 åringar som vill gå omkring i jeans som det är blommor på bakfickorna på.

Det är nästan så att jag inte vågar väga mig. Jag kan inte nog understycka vikten av min vågskräck. (Kuliga meningar) :)

Jag vet faktiskt inte varför jag berättar det här. Kanske för att mamma har hittat vågjäveln, som jag börjar bli säker på är sönder. Kanske ska be farsan testa?


Rosa Bandet

Sådär ja. Nu har jag också ett rosa band på min blogg.

Ni glömmer väl inte bort Blå Bandet också?

Film

Jag brukar inte (läs aldrig) bli exalterad av en kommande film. Men "The Curious Case of Benjamin Button" måste jag bara se! Jag har alltid imponerats över vilken bredd Brad Pitt har som skådis, så nu har jag faktiskt något att se fram emot!
Storyn är helt otroligt bra och jag är förvånad över att jag inte hittat boken innan! Yep, something to put on the to do list!

BTW!

Jag har tackat ja till lägenheten. Nu är det bara att vänta på att få ett kontrakt också. Får jag inte det blir jag nog knäckt. :)

Nostalgi

I mitt tråk denna fredagkväll (en ändå behövd efter min starkt utmattade kompdag med lägenhetstittande) så satt jag och tittade igenom lite bilder från förr och nu. Samtidigt lyssnade jag på min arbetskompis Benjamin's låt Stay Forever. Lite tårögd blir jag allt. Alla minnen man glömmer bort att minnas.

Hur som haver, tänkte ladda upp de bilder som är absolut skönast / roligast. Svårt att välja, men de här får mig alltid att skratta. Det här är förmodligen inte ett dugg kul för er. Men det skiter jag i. Suck it up!



There are the speical times that I love
This are the moments I will reember all my life




Ja. Hur kan något så fint blir så fel? Härligt
med fisbleka ansikten och tandställning!



Jag som trodde Joar gillade mig.
Well fuck you right back!



Jag vet inte om jag måste förklara varför den är rolig. Det
är nog en av de roligaste bilerna jag någonsin tagit



På riktigt. Jag försökte vara skitsnygg (och övertygade
 nog mig själv om det) Jag var mest skitfull.. Och nu ligger
bilden på Ottens hemsida. Tack Gurgel



Jocke. Helt oväntad bild! Älskar att Sofi ser lite rädd ut



Old times. En stor favorit bland gamla gänget



Bananansiktet Jocke.



Ha! Lisa har så många dåliga bilder på mig!
Well suck it up biatch!



Går jag och apan till samma frisör, tro?



Daxxa så stolt över att vara 20.


Komp, pinsamheter och snabbhet

Jag har nog gjort bland det onödigaste någonsin. Mer onödigt är kranen jag införskaffat. Jag skulle jobba ungefär 6 h idag. Får erbjudande om att kompa (tjänstelednighet) efter 11:00 - och gört! Visst, det är bara några timmar som jag inte får pengar för, men å andra sidan så är ju det pengar med. Men hey, det var faktiskt lite skönt. Kände mig värd det iom att jag ska jobba 14 - 20 hela helgen. Det är verkligen hela dagar som går till att jobba.

Jag har glömt att berätta en sak. Jag har sagt till en gäst i telefon att jag älskade honom. På riktigt. Jag skulle önska honom en trevlig vistelse på det hotell han skull bo på, men sa ist
"Och då så älskar jag dig........"

Jag slutade tvärt, eftersom jag insåg vad jag sagt. Kunden dog av skratt och jag bara dog. Började skratta nervöst och i princip bara la på. Det är nog det mest pinsamma hittills.
Jag har alltid varit lite rädd för att säga typ "penis" eller något annat när jag jobbar. Men att säga att man älskar någon är ju ändå rätt extremt. Men han blev ju glad iaf - och tur är väl det. Det är inga ord jag missbrukar direkt.

De saker jag beställde från BlueBox igår är här! Om inte det är snabbhet och bra service, så vet inte jag vad som är det! Så nu tänker jag med spänning hämta ut dem när jag åker på visning. Det är lite overload of excitment nu tror jag.



Obs! Bilden ovan har ingenting med blogginlägget att göra!


Tursamt

Jag har lite väl med tur nu. Jag ska på visning idag! Han hade någon polare brevid sig när jag ringde som kunde svenska. Jag kunde komma när jag vill, så nu ska nästan hela familjen åka dit och kolla. Ingen mer som ska med? :)

Lite nytt..

..har det blivit. Är ganska nöjd om jag får säga det själv. Inte riktigt med bilden dock. Ljuset är skumt....

Jaja, nu vill jag att ni håller tummarna för att jag får se lägenheten imorn. Jag måste erkänna att jag är lite nervös iom att han inte fattar ett ord av vad jag säger. Det får väl bli ett "Hej" med en handviftning. Jag tycker lite synd om honom faktiskt. Kan inte vara lätt det där.
Hoppas på att det är en bra lägenhet nu också. Eller ja, fräsh. Ingen som i annat fall vill tapetsera för en kaffe?


Vart tog min MSN-kompis vägen? Vart tog du väegen Anna-Mariaaa? Vart tog du väegen?

Flyttplanering - utan lägenhet på g

För mig är det viktigt att jag har kontoll på saker. Även de minsta saker som alla andra har en ganska laid back attityd emot. Då kan ni ju förstå hur det blir när jag planerar att flytta hemifrån och försöker på min budget till möbler osv. att gå ihop. Jag vet nämnligen att jag inte kommer ha så mycket pengar över när jag väl flyttat, därför ser jag istället till att spara ihop allt nu och räkna lite på vart jag hamnar ungefär.

Jag har suttit nu i några timmar och kikat runt på alla möjliga sidor på nätet. Jag har en stark bild av hur jag vill ha det i min lägenhet, så det är inga problem alls att fixa. Färger och allting är klart! Nu är det bara att hoppas på att inte vardagrummet är typ orange eller något. Det vore en kris... och dyrt.

Beställt lite grejer har jag också! Det mesta av det är skit, men det är sånt som gör att man känner sig hemma! =)
Kan väl kanske erkänna att den här var sjukt onödig. Det är nästan så jag ångrar mig när jag tänker på det. Min Hotman är jag dock sjukt nöjd över. Han kommer trivas alldeles utmärkt hemma hos mig.

Beställde lite affischer och tuffa magnter, mest i vintage reklam. Så nu äre väl i princip bara en lägenhet som fattas..? Herregud.

Fru Jävla Gårman!!?

Va fan. Va faaaaan!
Jag blir så jävla trött alltså. Jag orkar inte. Inte nog med att feministerna är dumma i huvet, nu är också de som är rädda för feministerna det. Fru Gårman. Jag trodde vi hade lagt ner det här larvet för länge sen.

På vilket sätt är det jämställt att ha en Fru Gårman? På samma sätt som det är jämställt att kvinnor inte ska behöva ha överdel på badhuset? Vet ni vad det är? Det här är bullshit! Det här är larv.
Vi har väl mycket större jämställdhets problem idag både för män och kvinnor än såhär? Och vad gör vi åt att pappor har problem att få föräldraledigt och mamma inte får så bra lön som hon borde för att hon är kvinna? Jo! Vi sätter upp Fru Gårman vid ett övergångsställe! *poff* Då var vi genast ett JÄTTEKLIV mot jämställdheten.

Du som kvinna, har du någon gång känt dig förbannad, irriterad eller som en mindre del av samhället för att vi har en man som påvisar att det är här man går över gatan på ett säkert sätt? Hör av dig isf, så jag ska tala vett med dig, din indoktrinerade slyna.

Va fan.


(Jag vill såhär i efterhand be så hemskt mycket om ursäkt om mina svordomar på något sätt gjort dig upprörd. Att jag varit elak emot feminister, Vägverket och regeringen tänker jag inte ursäkta. Men förlåt för svordomarna, som sagt. Bildjäveln är från VV's sida.)


Idiotiska parkeringar

Idiotiska parkeringar

Jag har tänkt på en sak. När jag tog körkort så upptäkte jag en sjukt irriterande grej. Inte allt folk inte kan köra som folk eller att alla i allmänhet är i vägen när jag kör. Nej. Det är att folk inte kan parkera som... ja, folk.
Därför har jag startat en ny kategori kallad "Idiotiska parkeringar" och tänker där lägga upp bilder på dessa underverk. Vi får se hur länge det håller. Förmodligen så länge som jag är på plats och folk inte kan parkera.



Börjar på en gång..


Ja, ni ser ju. "Jag ska bara in en snabbis."



Varför backar inte min granne in helt? Varför
lämnar han ungefär 3 meter bakom sig..? Varför!?


Tursamt

Ibland har jag faktiskt lite tur jag med. Lägenheten jag nämnde tidigare är fortfarande ledig. Jag antar att den som fick den inte längre ville ha den! Så nu är det bara att försöka ta sig dit och se hur det ser ut.
Ringde hyresvärden förut för att få hjälp med att göra mig förstodd till "kooompiiis". Det skulle tydligen gå att lösa iom att de hade någon på plats som talade "kompis" språk. Så nu är det bara att vänta tills klockan slår rätt klockslag och ringa olken. Det känns lite bättre om han förstår att jag tänker komma förbi och titta på och utvärdera hans hem. Spännande.

Min far har köpt ett Wii. Helt otroligt. Han har aldrig var ens lite intresserad av vad spel heter, men han fick någon knäpp härom kväll när vi tittade på tv. Det var reklam för Wii och han tyckte det såg kul ut. Mycket möjligt sa jag, iom att jag aldrig spelat det. Efter ungefär en kvarts tystnad säger han "Ska vi göra något galet?".
Vi åkte helt enkelt till Elgiganten vid halv åtta och köpte oss ett Wii. Pengarna verkade inte alls spela någon roll för honom, vilket det annars gör. Tyckte han förtjänade det faktikst. Det är inte ofta farsgubben lägger ner pengar på bara sig själv. Nöjd verkar han vara också, men sur för att han suger.

Nu blir det besök av Anna och bebis. Mys :)

RSS 2.0
div>