Dags igen..?

Det var ett bra tag sen jag skrev här. Stressen kom och tog över helt, så total "gör vad fan du vill och inget annat"-tid har tagit över under några dagar. Men nu känns allt mycket bättre.

Det blev ingen titt på lägenheten jag nämnde tidigare. Jag ringde den där "kompisens" nummer och det visade sig att det inte alls var hans kompis. Killen hade i själva verket ingenting med lägenheten att göra och var måttligt irriterad på att så många hade ringt. Jag ringer upp hyresgästen och får ett nytt nummer.
Jag kommer fram till rätt kille (tror jag) - och jag kan för mitt liv inte göra mig förstådd.

Jag
"Är det du som ska flytta från lägenheten?"
Han
"eeeehhhh...... ja...!?!?!"
Jag
"Okej.Jag har haft problem att få tag på dig. (hehe)"
Han
"......mpph"
Jag
"....... Går det bra att jag kommer förbi på måndag efter tre och kollar på den?"
Han
"Eeeeehhhhh... ja...?!!"

Ja. Han förstod inte alls. Samtalet i måndags gav mig inte mycket mer.

Jag
"Kan jag komma förbi vid sex?"
Han
"Eeeeh... jaoa..."
Jag
"Eller... Är du upptagen?!"
Han
"Jah, upptagen - ja"
Jag
"Så jag kan inte komma idag?"
Han
"Umrnfs"

Sket it. Ingen idé. Kändes inte skysst att bara dyka upp när det var så uppenbart att han inte förstod alls vad jag ville. Men nu har jag sökt tre till, så det ordnar sig nog. Såvida de förstår svenska.

Stress, kooompiiiis och stress.

Jahopp då var man där igen då. Stressad som få över precis allting. Jag blev lite mörkrädd när jag satt i bilen förut och skrek åt folk som körde i 85km/h när det är 90. Ganska så onödig energi.

Det är rätt sjukt vad känslig man blir när man är stressad. Jag blir som ett bortskämt barn och är arg på allt och alla när det gått för långt. Ibland känns det som om att jag bara vill gråta och lägga mig i ett hörn och krama om mig själv. Givetvis så funkar det inte, men det känns så iaf.
Och när man väl är inne i det så går det av bara farten. Man hinner liksom inte stressa ner för att huvudet är på så högt varv. Skulle ju vara superbra om man kunde se till att gå ut och gå en gång i veckan. Det skulle göra under t.o.m! Men det "hinner" jag inte. Varför? Jo, jag måste stressa.
Sova går ju inte heller. Det kryper i varenda mm av kroppen. Och arg är jag. Arg för att jag stressar och inte känner att jag har tid för att stressa ner. Ska blir skönt när alt det här är över.

Jag har förresten blivit erbjuden en lägenhet nu! Hyrs för tillfället av någon som jag inte kan uttala namnet på utan att det låter som att jag nyser. Det mobilnummer man kan kontakta honom på för att ta sig en titt innan man tackar ja (det kan ju vara bra) går till en kompis. Ungefär såhär står det i mailet:
"076- ******* (kompis)"

Jag blir så chockad att jag tänker att han kanske har Comviq Kompis? Eller att han missbrukar ordet "kooompiiiis"? Nae, det är nog en kompis till honom man får ringa. Det pallar inte jag för att jag är en bäbis just nu, så min far fick ringa. :P Inget svar dock, så vi får se om han svarar någon annan dag eller om man måste ringa hnab för att tvinga sig dit.

Hur som haver, om jag får den så är nästa fest hos mig. I jul. Så det kanske inte blir nästa. Men ni förstår tanken.

Tro't eller ej, men nu tänkte jag stressa vidare till absolut ingenting. Tjing Pling!

Helgen

Gårdagen blev sådär. Vi började med att åka till Ikea jag, Alex och farsan. Hade planderat att köpa lite badrums-grejjer och lakan. Hittade en hel del och kalaset gick på mycket mindre än vad jag trodde att det skulle göra. Hittade snygga handbukar och badlakan för hyffasde pris också! I like Ikea!
Vistelsen där tg inga tider och jag och Aex åkte sen vidare för att köpa något på systemet i "förebyggande syfte". Sådär efteråt kan vi väl båda erkänna att vi köpte det för att båda var sjukt taggade på att festa. Alla var upptagna. Alla. Jag tror vi jagade runt i ungefär 3h sammanlagt.  En del hade andra planer, andra skulle jobba, en var t.o.m. i Spanien. Sura som få spenderade vi kvällen här. Men det blev riktigt bra ändå kan jag säga.

Har sett fram emot att jobba nästa vecka. Jätteskönt att börja måndag vid tre på eftermiddagen. Men nej nej. Minnet svek mig igen. Jag ska ju sola imorn så det blir till att masa sig upp för att börja jobba 07:45 imorn.

Idag var vi på Maxi en sväng. Hittade ett par stövlar som jag inte har råd med, som jag givetvis köpte. Men vem skulle inte göra det? ;)

Evigt liv

Vi drömmer om evigt liv
så många utav oss
men vi kan inte ta vara på det liv vi redan har

Vi har inte tid för varandra
och tid för det vi vill
Men vi äter, sover och jobbar
precis som om tiden stod still

Det jag aldrig hinner göra själv
där ser jag lyckans ostar härskna varje helg
Men vad är det då, som gör mig så jävla slö
Ja, vänta bara människa så kommer du få se på ingenting

Fatta att jag blir ledsen när jag ser allt jävla gnäll
"Fan vad allt är tråkigt"
Skyll er själva!
När vi inte har tid för varandra och tid för det vi vill
Men vi äter, sover och jobbar
precis som om tiden stod still

Det jag aldrig hinner göra själv
där ser jag lyckans ostar härskna varje helg

Men vad är det då
som gör mig så jävla slö
Jag lägger mig på soffan
och väntar bara på att dö

Ingen jävel kommer tacka dig
när ditt liv har gått
för all den tid som du så flitigt tidfört

Evigt liv - kan jag inte hålla med
Har du tid att vänta?

Det jag aldrig hinner göra själv
där ser jag lyckans ostar härskna varje helg

Men vad är det då
som gör mig så jävla slö
Ja, vänta bara människa så kommer du få se på ingenting

Sex in the city - the movie

Såg den just. Och grät ungefär 5 ggr. Jag vet inte om det är för att jag är bakis och känslig idag, men sorgligt och känslosamt var det.

Den var lika glammig som jag trodde att den skulle vara och tjejerna är desamma. Jag var lite rädd för att det skulle vara helt annorlunda nu när de gjorde en film av det, men så var det inte alls. Det är samma känsla som man får av serien. Så jag tar tillbaka allt jag sagt om den - jag hade fel.

Måste säga att jag håller med Charlotte. Jag har också alltid varit på Big's sida, men nu vet jag inte. Carrie lyckades förlåta honom, men jag kommer nog aldrig göra det. Jävla Big.
Måste faktikst säga att han inte riktigt var sig lik. Jag fick inte alls samma känsla av dem tillsammans som man får i serien. Det hugger till varje gång i magen när Carrie springer in i honom på stan efter 2 år. Men nae, inte den här gången. Inte alls så på slutet.

Det enda som var en riktigt besvikelse var slutet. Jag tyckte inte alls om det och jag kunde som sagt inte förlåta honom. Jag har gjort det förr, men inte den här gången. Det var the ulitmate betrayal. Jävla Big x 2.
Nae, hade jag fått välja så hade det slutat som det alltid gör. Hon skuttar sådär barsligt och lyckligt fram genom stan och känner sig trots omständigtheterna väldigt glad, med sina extremt genomtänkta outfits och snygga skor. Nae, ingen Big.
Jävla Big...

Fyferkeri - hurra!

Såhär efteråt för står jag itne alls vad det var jag tvekade på under veckan. Gårdagen har helt klart värd!

Började dagen med att jobba. Stressade runt som en tok av någon anledning. Åkte hem och försökte lugna ner mig, när jag får se klockan. Kört. Bara att ösa på med smink och fixa hår och iväg.
Landar hos Raggarn efter ett besök hos Systemet. Det var riktigt kul att få träffa Raggarn och Hallman och bara sitta och prata gamla minnen en hel kväll. Hallman fick även den briljanta idén att dricka Doolis som laktosintolerant. Mammig som jag är så försökte jag prata honom ur det. Dum som han är så trodde han inte att det skulle vara något problem.

Gick vidare till Molle och förfesten. (ja, vi förfestade innan förfesten) Johan gick in på toa. Och stannade där nästan hela kvällen. Partypooper. ;)
Stämningen var helt ok tills "Jag är så häftig och hård, alla är rädda för mig. Unik är jag också" kom dit med sin kompis. Då gick vi. Eller nä, jag och Hallman kastade oss ut ur lägenheten. Raggarn valde istället att längre ner kasta sin handlöst ner för trappan. Svullet huvud och ajaj arm stoppade honom inte som tur var. Men när han föll såg jag oss sitta och vänta på ambulans och missa Dlk igen. Icke det.

Väl på Hugos var det riktigt bra faktiskt. DLK var sjukt bra. Mycket bättre än vad jag förväntat mig, och jag förväntade mig riktigt mycket. Stor allsång - och mycket tryck. Någon fick en snilleblixt och tyckte att vi skulle stå längst fram, vilket vi gjorde. Molle - som är ungefär en halvmeter längre än mig - fick trycka sig ut från kravallen med mig framför för att jag skulle överhuvudtaget överleva. Och det gjorde jag ju, typ. Vi gav upp efter någon halvtimma när alla "front-road"-bitches trängde sig. Men det var riktigt häftigt att få se Mart. Vilken härlig människa! Blir alldeles glad när jag tänker på honom!
Dlk's medlemmar kommer och går - men Mart består!

Lite olycka blev det dock och vi kände väl att det var dags att dra då. Det tror jag Hallman uppskattade. Om inte annars hans stjärt.
Mycket bilder blev det, dock inga på bandet. Det var lite för mycket tryck för det..

Summa summarum - det är så värt att vara bakis och ha ont överallt idag! Tack killar för en riktigt rolig kväll!


   
  
   

(Ni finner med all säkerhet fler bilder här senare.

Ångrat mig

Ja, okey då. Det blir DLK.

Halvhappy och trött

Jag kan verkligen inte sova längre. Somnar gör jag, men jag vankar så ofta och sover så lätt att det känns som att jag bara ledgat och vridit på mig  en hel natt, helt utan sömn. Får hoppas att det går över, men efter gårdagens gnabb så ser det inte så ljust ut..

Jag vet inte hur det blir med DLK längre. Dit tar jag mig nog, men nu är det hem som är problemet. Kan ju ta bilen och jag inte dricker, men då vet jag inte hur jag ska orka. Känner mig fortfarande rätt hängig efter förkylningen från förra veckan. En riktigt envising är det. Alla på jobbet verkar ha drabbats av den. Är ganka låg stämmning på sina håll.

Beställd lite kläder från H&M igår. Behöver tröjor nu ifrån höst och vinter och jag tror att jag kommer klara mig en bit på det jag har köpt på mig. Hittade också lite på outleten (som jag inte ens visste fanns!!) som jag fyndade stenhårt! Nu är det bara en lång veckas väntan på allt.

Ligga en stund i sängen och tycka synd om sig själv helt utan anledning? Sure!

Idol.

"Det är inte riktigt det här vi söker..."
"Men han är ju bajsnödig!!"


DLK


Jag ska på DLK!! De kommer till Hugos nu på torsdag! Har lyckats ta ledig på fredag för att se dem! Äntligen blir det av!

Skulle se dem för något halvår sedan i Huskvarna. Det blev ju inte så bra. Vi samlades ett glatt gäng för att blia dit. Stämningen i bilen var riktigt på topp med öl och DLK pumpandes ur högtalarna. Plötsligt hörs ett ljud som får oss alla att sluta sjung på "Går dit kuken pekar" och jag tror en rysning går över allas ryggar. Det var något med bakre däcket. Ett skrapande, hostande ljud.
Vi svänger av vid Norsholm (för er som inte vet så är det några mil från Norrköping, vår start av resan) vid en mack. Jaha. Hjullagret håller på att paja. Mycket samtal gjordes för att fastställa läget och vi kom kort och gott fram till att vi kunde dö om vi körde för fort att hjullagret lossnade.
Så, efter 20 min resa mot Huskvarna fick vi vända till Norrköping igen - i 20km/h. Det tog ungefär 2 h.

MEN! Nu kan bilen dö hur mycket den vill. För nu är de IN TOWN! Tjihooo!


118100 - Coca Cola vs. Coca Cola light

Tänkte igår i mitt tråk och soffliggande att jag skulle testa tjänsten 118100 och skicka en fråga. Min fråga löd;
"Varför flyter coca cola bruken i vatten när coca cola light burken sjunker?"

Deras svar:
"118100 tror att du druckit upp Coca Colan inte ens velat smaka på Lighten. Eftersom Colan är tom så flyter den alltså medan den fulla burken sjuker."

Mitt svar till den blir, nej 118100. Nej. De har totalt vänt frågan de lilla luringarna! Frågan gäller alltså fulla burkar. Och det stämmer att Coca Colan flyter och Lighten sjunker om man lägger dem i vatten. Anledningen till det är inte fastställd, men när vi gick på gymnasiet och fick i uppgift att reda ut varför, ringde vi Coca Colas kundservice. (Mycket god service förövrigt!) De testade i deras labb och kom fram till att sötningsmedel är tyngre än socker.

Testa någon gång, vettja!
Visste ni förresten att Coca Cola egentligen stavas med bindstreck? (Coca-Cola)

Måndag - ledig dag - tråkig dag

Äh, det här får duga nu. Nu orkar jag inte med det längre. Men gillar färgerna.

Har varit ledig idag. Har inte känt av det alls. Var på sjukan tidigare idag och solade - i 7 sek. Han knappt in innan jag skulle ut igen. Kändes väldigt fånigt. Efter det har jag legat i soffan i princip hela dagen. Är trött och orkeslös som fasen.
Har lyckats somna riktigt sent efter att jag var sjuk. Det märks när man sover på rätt timmar. Får hoppas att jag kommer i säng och sover hyffsat ikväll.

Hade tänkt att åka till IKEA någon gång under veckan. Tänkte köpa mig lite tallrikar och badrums-grejer. Har egentligen ingenstans att förvara det, men så får det vara. Min plan var från början att jag skulle spara ihop en himla massa pengar och sen åka till IKEA och handla _allt_ när jag fått lägenheten. Jag har nu tänkt - och ångrat mig. Vi kommer behöva två lastbilar om det ska gå ihop. Tror det är skönare att ha smågrejerna på plats innan man börja bära in en massa möbler som måste sättas ihop. Yey IKEA.

Nä, jag ska nog ta mig något att äta så jag blir sådär skönt mätt-trött. Då sover jag nog utmärkt sen!

Design

Ja, det här blev ju inte så bra.. men jag jobbar på't. Det är inte lätt när fantasin tryter.

Återigen sitter jag ensam här. Första timmarna alene är inte allt för kul. Och ingen är det som ringer. Varför ska de öppna så tidigt när alla sover kl. 09:00 på en söndag? OM de ringer så är de sjukt trötta för att de precis vaknat. Förstår inte riktigt poängen...

Skitdag!

Inte nog med att jag ska jobba hela den här helgen, nu var jag här en halvtimma för tidigt! Inte så hemskt lyckat när man sitter här helt ensam. Undrar hur länge jag gör det...?

Jag är trött. Sov ingenting inatt knappt. Jag tycker inte om "symptomen" man får när man är såhär trött.  Bubblig mage, yrsel, ständig hunger och fryser. Jag har varit här i snart en timma - och jag vill redan hem!

Ett mirakel har skett

YES! Jag lyckades få mig själv att gå ut och gå! Helt otroligt! Rätt skönt efteråt, men jag tror mina muskel är så ovana vid att röra på sig, det så känns väldigt konstigt överallt just nu.

Ska ta och stretcha och sen in i dusch! I RULE!

(Ville faktiskt bara berätta att jag gick ut och rörde på mig)

Brainstorming

Jag försöker att hitta insperation till ny design på bloggen. Det står still. Jag har heller ingen ork för den idén jag har. Den innebär att jag måste installera ett helt nytt program och lära mig det, för att sedan se till att jag gör allting rätt. Jag har alltid tyckt att det varit kul med design, men jag finner aldrig orken eller lusten att verkligen se till att förverkliga det som är i huvet.

Är inte riktigt nöjd med bloggen som den ser ut nu. Den är ganska tom och tråkig.. men vi får väl se om jag orkar ta mig till att göra det jag tänkt, eller om jag hittar på något annat kanske. Vill inte ha en blogg som ser ut som den typiska.. egobilder i toppen och någon söt färg i resten. Nej, jag får ta och brainstorma lite.

Oj, va hungrig jag är käner jag. Kanske är dags att fixa lite pizza, dagen till ära(fredag). Brainstorm efter pizza. Ja, så får det bli.


Fan va kallt det är!


Tritess och tjockis-syndrom

Jag har så otroligt tråkigt. Jag har ingenting att göra. Har suttit här i tre dagar nu och det börjar märkas av. Jag trodde inte att man kunde bli såhär rastlös, på riktigt. Det märks stor skillnad på när jag var arbetslös och nu. Då hade jag inga problem med att sitta inne i flera dagar i streck. Det kan ju också bero på det tristess som kommer med att sitta på ams hela dagarna.

Min far har pratat om i flera år (nej, jag överdriver inte en dag) att vi ska iväg och spela badminston tillsammans. Jag är lika på varje gång han säger det, men det blir liksom aldrig rktigt av - som ni kanske redan förstått. Det vore kul (varför skriver jag alltid kuk när det ska vara kul?) att göra något sånt med honom. Vi spelade alltid badminton när jag var liten och det var alltid lika uppskattat. Nu är vi bara slöa och pratar om vad vi borde göra, som om att vi ska göra det.

Har funderat på att gå ut och gå i flera dagar (läs månader) nu. Nu har jag iofs varit sjuk, så det är ju inte så mycket att göra åt. Men jag förstår inte varför jag inte bara tar tag i det och gör det. Bara gå och lyssna på musik. Det är ju otroligt lungnande och man känner sig som en ny människa. Men nej nej, jag kommer på andra ursäkter hela tiden.
"Jag har ju jobbat. Jag är ju trött", "Jag måste duscha, lika bra att göra det nu, annars blir ju klockan för mycket", "Jag ska ju jobba, då hinner jag aldrig" m.m.
Har länge funderat på yoga. Det kanske vore något? Få igång kroppen och samtidigt få huvudet på topp. Jaa, varför inte? Jo, jag är ett lazy-ass och ber min pojkvän hämta pizza åt mig för att jag är för slö för att själv sätta mig i bilen, that's why!

Orkar jag bada?

Käkhelveten och många samtal

Usch. Jag mår inte alls bra idag. Varm, men fryser. Illamående, men hungrig. Kanske ska sova bort hela dagen igen?

Har grymt ont i käkarna också. Har nog börjat gnissla tänder som aldrig förr. Smakar krossad tand i munnen på mig. Min tandläkare såg till att jag skaffade en sån där bettskena för några år sedan. 2000 spänn - och helt värdelöst. Jag gnisslar fortfarande tänder (ja, tänk!) och det gör lika ont i käften när jag använder den som när jag sover utan. Om jag lyckas sova en hel natt med den inne, det vill säga. Första gången jag sov med den hade jag tagit ut den och prydligt lagt den i asken. Och på det så känner jag mig som en gammal hockeyspelare i den..  Jag har gett upp hoppet om den - men tack till tandläkaren för att de blåser mig på 2000 spänn!!

Tänkte jag skulle se till att jobba nu i helgen. Är ledig imorn, så då kan jag vara hemma och slöa utan att ha dåligt samvete. Efter det här kan jag inte vara sjuk mer. Jag kan bara inte det!
Känns som om att stressen på jobbet har börjat bli mer kontrollerad. Känns bra! Äntligen har Lindha också fattat vad hon måste göra för att koppla av!

Måste ringa ungefär 5 samtal idag. Och jag är inte helt säker på att jag kommer nå fram till dem jag söker direkt - eller överhuvudtaget. Tar allt under en timma får jag vara nöjd. Alla kan ju inte vara lite snabba som Scandics kundservice! ;)
Måste avboka en miljon saker känns det som. Tandläkaren blir bara mer och mer framflyttad, och någon solning blir det ju inte heller nu. Ska se till att jag får komma till någon form av sjukgymnast för att fixa ryggen också. Om ett halvår kanske jag har sett till att komma väg till allt? Fan, va slö jag är.

Sjuk och Kristallen

Unfreakingbelivable! Jag är sjuk igen! Jättekonstig grej vi har åkt på allihop här hemma. Bara att sova (vilket jag gör extremt mycket eftersom jag är otroligt trött) och vänta på bättre tider. Lite typiskt iom att jag verkligen såg fram emot de tider jag skulle jobba och att jag ska sola på fredag egentligen. Det är ju bara att glömma nu.

Såg ni Kristallen? Tyckte ni också att det var otroligt pinsamt?
Det finns ingen som helst fokus på vad de hade på sig, vem som vann, om rätt vann m.m. Det GICK inte att konsentrera sig p.g.a hur pinsamt dåligt allting var! "Skämten" var extremt dåliga, Pontus Gårdinger och Babben Larsson bör aldrig mer ses i samma rum - de har ingen som helst personkemi! Det var så dåligt att publiken kanppt kunde förmå sig att skratta av ren hjälpsamhet. Dåligt, dåligt, dåligt.

Vad var det för tack-tal när "Gynekologen från (i??) Askim vann? "Och så vill jag tacka fittan, för utan den hade det här aldrig varit möjligt!" Okey, jag förstår. Hon är feminist och vill vara cool och avslappnad med att du är kvinna och är förtryckt, men du är ändå sjukt stolt över att du har en fitta. Eller så ville hon bara vara allmänt radikal sådär utan anledning. Men det var så pinsamt dåligt att det inte ens blev radikalt. Alla skämdes. Alla, förutom du, Tova Magnusson-Norling.

Kristallen är ju förvisso alltid dåligt. All denna amerikanisering som blivit av svensk TV börjar bli smärtsam. Men i år var det hemsk. Jag led i 1,5 h i hopp om att det skulle bli bra, sen gav jag upp.

"Nu tappade jag tråden..." Käften Pontus.

Lördagen

Hhade extremt svårt att varva ner hela lördagen, så jag vet helt slut på kvällen.

Min bror med sällkskap var som sagt här och åt på eftermiddagen. Då bestämde jag mig för att jag skulle åka en sväng till Raggarn och se till att ha lite kul. Vilket jag hade. Träffade mycket nytt folk, vilket jag verkligen behövde! Lekte lite lekar som bl.a. innehöll att man skulle skicka sms med konstigt innehåll till folk, vilket var rätt poppis vad jag förstod. Lek-Lindha var igång igen! =)

Alex och Gisse kom senare och det var jättekul att träffa Gisse aka von Lidl igen! Det blev på tok för sällan och jag saknar honom alldeles för mycket under den långa tid vi inte ses. Bara att ta vara på den tid man får med honom..



Joar


Jag med otroligt ful min


Raggarn. Hade dem inne i en timma


Bajs Joar


Aaaaw


Världens, genom tiderna sämsta gruppbild


Kvällen var rikigt rolig och jag har ingen som helst ångest över att jag åkte dit! Tack alla!

Gårdagen

Den var helt okey faktiskt. Blev mycket senare än vad jag trodde, men det var det värt!
Tänkte uppdatera lite mer senare med lite bilder och så. Just nu är jag för seg för att orka annat än att ligga ner. =)

Hunger... extrem hunger

Jag är så ofantligt hungrig. Känner verkligen av blodsockernivån. Morsan har en hel kyckling i ugnen och jag tror jag dör av hur gott det luktar. Det är nästan totyr när man är såhär hungig. Ska tydligen få middagsgäster också (fan, mindre mat). Min bror och hans trolovade samt deras lilla underverk till Gabriel. Mamma ska vara barnvakt hela kvällen.

Det blir ingen kräftskiva. Jag känner inte alls för det. Kanske ska till Raggarn och hälsa på en sväng ist. Som det känns just nu så blir det nog så. Ser nästan fram emot det lite.
Har varit helt ambvialent de senaste dagarna. Inte vetat alls vad jag kännt för.

Det enda jag vet med all säkerhet nu är att jag dör av hunger snart om jag inte får något i magen!

Britney Spears

Är det bara jag som tycker synd om Britney?

Nu har hennes MAMMA gått ut och berättat om när och med vem hon förlorade oskulden m.m. Varför känner hon att hon vill berätta det om hennes egen dotter som just nu mår så fruktansvärt dåligt?

Det irriterar mig också att alla tar det som ett skämt att hon är så trasig som hon är. Och vem skulle inte vara det om hela världen vet vem du är och vad du gör? Hon blev även känd redan som barn, så hon vet inte annat. Att aldrig få en paus och en få testa på att vara en no-body måste vara en av de största prövningar man kan ha.

Som svensk kändis är det också tufft givetvis (förutom att våra fans kanske är mer uppfostrade än andra), men åk till Indien och du slipper vara "stor".

Jag tycker sybd om Britney. Jag tycker att vi ska lämna henne ifred, men folk verkar njuta för mycket av att hon mår som hon mår för att låta bli. Det är viktigt att komma ihåg att hon inte bara är en kändis, utan också en människa. Att vara känd gör dig inte till en stålmänniska.

USA - vilket ställe

Är det ite rätt hemskt när de letar efter "Americas sötaste barn"? Hur fan går det till?
De hade tydligen fått in 800 000 bidrag. Dels var de bebisar som skulle utses och småbarn under 5 (?).

Vad är det för jävla föräldrar?? Ärligt talat, ska man börja redan när barnen är så små och förklara för dem att "look matters". Jag tycker snarare att det borde vara tvärtom..? Är det sånna föräldrar som gett sig fasen på att deras barn ska bli kända och tjäna en massa pengar? Borde sånna människor överhuvudtaget ha barn om de exploaterar sina dem på ett sånt sätt?

Mycket frågor lite svar. Arg blir jag iaf.

Hmm

Okey, nu är det säkert över en vecka sen som jag skickade efter grejer från dunken.se. Min fråga är nu, var fan är grejerna??

Nån mer som haft samma problem?

Ledighet och sommarslut

I dag är sista dagen jag jobbar den här veckan och jag börjar märka av det. Har väldigt svårt att stressa ner när jag kommer hem och innan jag ska dit. Är ledig två dagar nu och sen är det ytterligare mindre roliga dagar att se fram emot. Jobbar fyra dagar, ledig en, två dagar, ledig, fyra dagar till, ledig två. Inget jag ser fram emot. Måste verkligen lära mig att stressa ner.

Nu kallar jag in hösten! Nu är det verkligen inte sommar alls längre. Känns lite bittert. Blev inte så mycket till sommar för mig, eftersom jag började jobba. Så att det överhuvudtaget varit sommar har jag missat på något sätt. Sen har väl kanske inte vädret varit det bästa heller.
Men vad har jag gjort den här sommaren egentligen.. förutom att jobba? Det enda riktiga somriga var att jag var "hemma" i Skriketorp dels för en brännboll och att fira midsommar. Båda var väl halvlyckade. Badade en gång också! Har jättesvårt för vatten sen barnsben, men i år var jag duktig! =)

Helgen ser inte så ljus ut på fun-sidan. Planen är än så länge att vi ska bada i saltvattens-pool hon Alex morföräldrar. Saltvatten är riktigt bra mot psoriasis, så det ska bli spännande och se om det ger något. Som det är just nu har jag bara skitit i att kladda med salvor, vilket jag ångrar bittert. Aj. Knappt jag kan gå, faktiskt. Men vi får hoppas att jag blir bättre när jag sätter igång med solning och allt. (Skriver det här som en påminnelse till mig själv att jag måste till Apoteket och köpa grejer för typ 800 spänn imorn. Får icke förglömmas!)
Kräftskivan har vi väl satt lite på hold tror jag. Vi ska bestämma oss ikväll, men jag har just nu ingen aning. Det lutar emot  nej. Landar nog där med tror jag.

In i dusch!!

Utkast: Jag har ...

Jag har sån beslutsångest inför helgen. Det vore väl skönt att inte göra någonting, men jag förstår inte riktigt hur jag ska lyckas med det. Två dagar utan att göra någonting alls. Den enda fasta planen jag har är att jag ska köpa skor. Hur kul är det, egentligen?

Snart har jag jobbat mina sju dagar. Jag borde egentligen inte gnälla eftersom det är fler som jobbat ungefär 10 dagar i rad. Då hade jag nog varit extremt gnällig.
Har suttit och tänkt på hur många gånger man måste upprepa "Välkommen till Scandicbokningen. Du pratar med Lindha, hur kan jag hjälpa dig?" Med ett snitt på 60 samtal per dag under en 7 dagars period blir det ungefär 420 ggr.  Och det övriga manuset blir lika i nästan alla samtal.. Därför blir jag så glad när det kommer någon specialare som får mig att tänka lite. Då hamnar man i nuet, annars är man faktiskt lite som en robot. Ibland märker jag inte ens att kunden försöker vara rolig föräns långt efter. Det blir lite pinsam tystnad när jag måste fundera över vad som verkligen sas. =)

Det var någon gäst som jobbade för posten som ville betala med frimärken. Sjukt kul, egentligen. Men jag var så robotig att jag svarade, utan att skratta, "Det blir många frimärken". Han blev jättebesviken. Jag förstår det.

Men det där med att vara robot är nog det bästa i längden. Skulle man tänka för mycket på det man gör och att man gör det flera gånger om dagen, skulle jag väl bli tokig. Jag märker stor skillnad på när jag är i nuet när det ringer. Jag får en black-out och vet inte vad jag ska svara. Så det blir väl "Välkommen till bokningen... Lindha heter jag. Vill du ha hjälp?" Jag vet efteråt att det var fel, men iaf nära det man ska.

Det är inte lätt med ett monotont jobb man gillar. :)

Morgonfrillan

(Måste bara bjuda på den här)



Morrn' morrn

Vaknade nyss av att några glada barn sprang omkring utanför mitt fönster och busade för fulla muggar. Det kanske låter mysigt, men när det hänt för den 50nde gången i år, är det inte lika charmigt längre. Jag förstår inte varför de ska leka precis utanför mitt rum, när de har en underbar lekplats på sin skolgård.

Det är i en liten skogsdunge här ovanför som de håller till i. Jag blev så nyfiken på om det fanns något speciellt där uppe, så jag var bara tvungen att kolla för några dagar sen. Nej, det finns ingenting. En dunge, that's it. Det känns rätt fantasilöst av fröknarna tycker jag. De är här flera gånger i veckan, så det tar nog inga tider innan ungarna också kommer på att "här finns det ju för fasen inget att göra!" Nä, jag vet att ungar har hur mycket fantasi som helst, så det är nog inget problem egentligen... förutom att jag blir väckt.. :)

Fint väder är det ute idag iaf! Solen lyser! Inga 25C som det stod på termomtern innan jag gick ut och morgonrökte, men det duger ju bra ändå. Har alltid varit en sucker för hösten. Den är så mysig med alla fina kläder man har och alla färger som blir. :)

Nae, frukost.

Hud

Var på Hudkliniken igår och pratade om min psoriasis och behandlingen för den. Läkaren, som jag träffat en gång tidigare, kände inte ens ingen mig. Det känns ju betryggande. När jag frågade henne om hon mindes att vi träffats innan, ifrågasätter hon mig! "Det stod inte i mina papper att vi träffades, utan att jag skrev ut receptet över telefon." Underbart.

Jag ska iaf börja sola igen i nästa vecka som det ser ut nu. Är lite nervös över det, eftersom jag mådde så dåligt sist. Sjuksystrarna var envisa med att jag skulle gå upp i tid hela tiden, när 1 min räckte bra. Så jag var illröd i flera dagar efter och det kliade så jag trodde jag skulle bli psykiskt sjuk. Kändes ungefär som att jag hade solsting på det. Att må så funkar ju inte när man ska jobba.
Så nu väntar en massa pappersarbete för att jag ska få minst 2 dagar dagspass i veckan för att kunna gå på behandlingen. Vilket strul det ska vara. Men det här gången är jag övertygad om att det kommer att hjälpa mig.

Så snart kanske man kan visa armar och ben utan att få blickar och känna skam. =)


Känner ni någon med psoriasis?

Oooh- ooh- ohh!!

Jag var bara tvungen att berätta att jag just bokade in min första kändis!

Känner mig lite stolt, eftersom jag inte fått någon än. =)

Håll koll på barnet

Men OJ!

Har det verkligen gått så långt? Att man måste ha GPS på sina barns jackor?! Man skulle väl bli tokig som förälder och sitta och ha koll på mobilen hela dagarna för att vara säker på att inget händer.

Jackan har iofs inte kommit till Sverige än, men jag tycker det är lite obeahagligt. Som sagt, finns det verkligen ett behov av den i Sverige? Jag tycker våra dagisfröknar och dagmammor sköter sig bra på dagarna. Blir ju nästan en besatthet över att ha stenkoll på barnet. Nä usch..

För bra för att vara sann!

Är inte det här väldigt roligt? Han är ju helt manisk killen! Det är för bra för att vara sant!

RSS 2.0
div>