..

Nae, jag vill inte gå på toa igen. Det här fungerar ju inte längre. Vad är det för fel på min stackars mage?

Nu ligger jag här i sängen och väntar på att Jimmy ska komma hem. Han ska jobba hemma i stan den här veckan med! fänns jättemysigt. Funderar på att kanske fixa någon film vi kan mysa till ikväll och gå och lägga oss onödigt tidigt. Så bara försöka få honom att köpa med sig något gott hem också.

Jag har tänkt på en sak.. På söndagar är det alltid filmer som får mitt på dagen. Varför är de alltid så deppiga? Vem vill halvbakis en söndag titta på missär? Total missär, even. Just nu går det någon film om fyra tjejer som delar samma par jeans. Värdelöst.

Kanske är bättre att sätta sig på toa och läsa Jimmys biltidningar ändå..


(Fan ta dig Sandra om du mobbar mig för det här igen! : ) )


Rastinger

Det här är inte sant.. magen är paj igen..!
Kan det bero på den skumma polska ölen jag drack igår..?

Brännboll

Jag fick ledigt söndag. Så jag åkte ut till Skriket igår. Tanken från början var att vi inte skulle vara med på brännboll och bara komma ut och grilla, men jag lyckades efter mycket om och men att kompa. Hem och stressa och sen iväg. Som tur var segade folket något sjukt, så jag fick sitta ner i någon timma och bara ta det lugnt. Blev lite väl stressigt ett tag.
Har väldigt ont i benen idag. Men det var faktiskt skönt att röra på sig lite..! Vann gjorde vi också!

Idag är det Mors Dag. Ska hem till föräldrarna och grilla lite tänkte jag. Vad jag vet nu som åker Jimmy ikväll, så resten av dagen brukar ju tyvärr gå ut på att vänta. VI får se vad ska hittas på. Har inte en aning om hur jag jobba den här veckan.. har för mig att jag bara jobbar 5 h i princip varje dag. Kan vara skönt..
Har fortfarande inte fått veta om jag har semester från den 8 juni eller den 15e. Får väl hoppas att jag får veta det imorn då.. Kom igen Borås!

Dum parkering


Ser ni hur nära den står min stackars grannes bil? Det finns inte ens sportkeps
att hon kan komma in bilen. När puckot sen skulle åka, backade hon så bilen
skrek och var säkert mm från att inte klippa bakspegeln på bilen bredvid.

Klippning och tur

Äntligen ser jag ut som folk i håret igen! Nu är det page och inget annat..! Jag visste sen innan att håret var klippt väldigt snett, men när frisören berättade att det var ungefär 3 cm mer på ena sidan höll jag på att smälla av! 3 cm?! Jag hade klippt det rakare själv för fan!
Men nu är jag nöjd iaf! Skönt att slippa känna att man måste ha håret uppsatt.

Förra helgen så hoppades jag på att det skulle vara någon brännboll när Jimmy skulle iväg och så. Bara så jag hade något skoj att göra jag med. Men nej, det blev inget. Frigge skulle jobba. Jag sa till Jimmy att jag kunde ge mig fasen på att det skulle bli brännboll helgen efter ist bara för att jag jobbar. Och se - det blev det. Så idag på min enda lediga dag på 12 dagar ringde jag jobbet för att försöka få ledigt även på söndag. Enligt den jag pratade med ska det inte vara några större problem, så jag ska åka upp dit en snabbis sen för att skriva papper och söka om ledigt. Vi måste ju göra det genom Borås, som har hand om det projektet vi sitter på. Lite rörigt, men så får det väl vara då.
Skulle vara väldigt skönt att jobba på lördagen och sen åka ut direkt till Skriket och bara vara. Grilla och mysa.

Mors dag på söndag också. Det blir ju splended isf! Då tvingar jag nog med mig Jimmy till mamma och hälsar på med en blomma eller så. Känns tråkigt att inte få träffa henne på själva dagen annars.

Nahe, åka och ansöka om ledig då kanske..?

Jobb

Det händer så mycket på jobbet just nu. Inte arbetsmässigt, där står det still som vanligt. Jag menar när det gäller arbetskamrater. Den här veckan har tre sagt upp sig från den avdelningen jag jobbar på. De ska börjar plugga, byta jobb och/eller flytta. Jag måste erkänna att jag känner en viss avund. Skulle vara skönt att göra något annat känner jag. Vet inte om jag kan få ut så mycket mer av den tjänsten jag är på nu.

Jag har inte ens vågat gå in på arbetförmedlningens hemsida. Jag har en viss förmåga att bli arg när jag är där. Det finns inga jobb jag kan få helt enkelt.. eller ja, borde få. Jobb kan ju vem som helst få, men om man är lämpad för det är ju en annan sak.
Men jag tycker det är läskigt att byta jobb. Där allt är nytt och alla redan känner varandra. Eller så kanske jag är dålig på att hantera förändring. Även om jag vill förändra.

Det jag vill göra är att utbilda mig till manikyrist. Men det finns inte ens sportkeps att det skulle fungera som det ser ut idag. Jag kan inte spara ihop pengarna till det och lån känns lite läskigt. Utbildningen i sig är inte så lång, men den kostar. Det skulle ju inte gå att leva två pers på en inkomst... eller?

Det är ingen där ute som vill erbjuda mig ett jobb? Ingen...?


Att köra i en rondell

Iom att jag ändå är igång och är så arg på idioter i trafiken, så tänkte jag ta upp en annan sak som sinnesslöa personer också har problem att förstå - rondellkörning.

När du är t.ex. på en raksträcka och ska svänga höger, blinkar du då höger eller vänster?
Vilket idiot fråga, kanske ni tänker - och det är det ju. Iom att man blinkar höger när man ska svänga höger. Det blir liksom lite lättare att veta vart sina medtrafikanter ska då.

Min stora undran är egentligen varför så många fått för sig att det av någon anledning är omvänt i en rondell? Jag ser dagligen flera ijoter som blinkar vänster och svänger höger i rondeller. Vilket resluterar i att man står kvar vid väjningsplikten som ett jävla fån utan anledning. Det tar stopp i det flöde som ska vara i en rondell.


Ponera att du kommer in underifrån här. Ska du in i vänstra avfarten blinkar du vänster. Tycker min bild är väldigt tydlig och om du har problem med hur man blinkar, så kan du ju alltid skriva ut den här och sätta på ratten. Om du har problem med höger och vänster, blinkar du helt enkelt dit du ska.

Slutsats - blinkar du höger får du fan se till att svänga av där med. Fattar du fortfarande inte, så bör du inte bo i en stad med rondeller. Alternativt köra rätt över den. Så länge du inte är i vägen för mig.

Nära döden

Jävla idiotjävel! Jag är så förbannad att jag inte finner ord!

På väg hem från jobbet. Åker på mot Åby. Av någon anledning så har en bil och en motocykel valt att stanna i högerfil på 55an. Ingen triangel eller något annat som varnar. Jag kollar död vinkeln för att byta fil. Vad tror ni händer? Jo, idioten i bilen tycker att detta är ett ypperligt läge att köra ut i vänsterfil. Precis när jag vänder tillbaka huvudet ser jag honom. Panikbroms. Kom ner i 40km innan allt var okey, då var jag precis i häcken på honom och en Saab i min.
Varför i helvete valde han att köra ut just när jag kommer i 90 km/h och ska om honom iom att han står still?? Det kunde ha smällt så in i helvete. Ingen Lindha eller idiotjävel kvar. Och killen bakom.. aj aj aj.

Jag körde om honom och skrek och viftade med de armar jag hade tillgängliga. Killen bakom gjorde detsamma. Idioten tittade på mig som om att inget hänt. Han såg ut som en frågetecken, alternativt som om att jag överdrev. Han låg lååångt bakom mig hela vägen till Åby och jag tänkte att jag skulle följa efter honom om han svängde av. Tyvärr hann han försvinna när jag väl vänt. Men om jag fick tag på honom hade han fått en utskällning som inte var av dess like kan jag lova. Ska fan leta upp bilen och slänga ägg på den.

Fan vad jag hatar människor som vunnit körkortet på lotto. Det finns på tok för många av er!!

Tisdag med måndagskänsla

Fy fan vilken natt. Har inte sovit någonting. Är bra i magen nu, men någon sömn blir det inte för det.
Jimmy snarkar som en jävla... Och trängs. Och klänger. Att vakna.. och vakna. Jag är inne i en dimma just nu. Lite zoombie sådär. Ser inte fram emot att sitta och vara trevlig en hel dag nu. Ring inte idag, snälla.

Det löste sig (hehehehehe) igår. Hon skickar ut ett intyg på post. Efter lite tjat. Lite jobbigt att behöva förklara det för henne tre gånger hur illa det var. Jaja, jag fick ju min vilja igenom iaf. Men gnäll var det.

Känner att jag börjat tappa sugen totalt när det gäller jobbet. Inte p.g.a jobbet i sig, utan för att... ja, jag har ju inte haft semester på 3 år ungefär. Så kroppen börjar lite skrika efter det.
Från början hade jag semester från den 8 juni. Men tyckte inte alls att det var en bra idé. Så jag valde att ta bort den första veckan och börja semester från 15e ist. Men, såhär i efterhand känner jag att det inte heller var någon bra idé.  Så idag ska jag tigga till mig veckan innan också. Och sova i en vecka... eller nåt. Tror det är heltkört nu, men vi får se. Håll tummarna åt mig!

Nahe.. jaha. Mot jobbet då, antar jag.

Home

Är hemma idag. Fick jätteont i magen i gårkväll. Smög hela dagen och på kvällen smäll det bara till. Idag har jag spenderat den mesta tiden av min morgon på toa..
Iom att jag måste skaffa "första-dagen-intyg" så ringde jag Haluxa och bad om ett. Hon frågar när jag kan komma in...!? Helst inte alls kanske..? Har ingen toalet i bilen, du vet. Så nu ska sköterskan ringa upp. Efter lunch. När nu hon har lunch. Jag hatar verkligen att sitta och vänta såhär. Och inte veta om jag måste dit för att hon ska kunna skriva ett. Får ju hoppas på att hon är mänsklig och bara postar eller något. Annars får jag väl gå ner till Vårdcentralen här och be om en vuxenblöja eller något..
Lustigt hur en del människor tänker ibland..

Det här är nog det ofräshaste inlägget någon någon gång skrivit. Men nu vet ni det senaste. : )


Uppe med tuppen

Lördag igen då. Har längtat massor efter helg bara för att vara ledig. Har börjat känna att jag är väldigt trött på mitt jobb just nu. Eller ja, tiderna man jobbar iaf. Så nu är målet semester. Det är inte sådär jättelångt kvar nu. Ska bli grymt skönt.

Har redan nu börjat planera inför midsommar. Bli Skriket i år igen (nahee!?) med Jimmy, Dante och Hallman. Lite synd att de slutat med det vanliga firandet efter så många år, men det ska bli intressant att se hur Frigges plan fungerar också. Det blir nog en rejäl fyllefest om jag får gissa. Om inte annat så går det ju att gömma sig i en buske någonstans.

Är uppe rätt tidigt idag. Har sovit för mycket nu när jag jobbat kväll så jag behöver komma igång lite igen. Känner redan nu att jag är piggare än på länge!
Ska eventuellt iväg med mina föräldrar idag till Linköping. Har ju släktforskat lite så jag tänkt åka till våra gamla byggen och kika. Då kanske jag får en bättre bild om hur området ser ut också. Just nu har jag tappat bort min fars släkt. Vet inte vart de tog vägen. : )

Jimmy är iväg på bilträff. Får väl se när han kommer hem och vad det blir för aktiviteter då.. Ingen som ska ut eller så? Invite me!!!

Felparkering


Den här gången vet jag inte vad jag ska säga faktikskt.
Fick den av Raggarn nyss..
Att felparkera - helt enkelt.

Morgonstund

Vet ni vad som är jobbigt? Att bo i en lägenhet som är på tok för liten för två. Allra helst när en av dem sover.. fortfarande. Känner inte att jag kan göra någonting. Skriver t.o.m det här i slowmo för att han inte ska reagera allt för mycket.

Idag..? Nä, jag ska tvätta. Vi funderar på att åka till mina föräldrar och grilla lite på kvällen med. Jobbar imorn igen, så det blir inte så mycket roligt här inte. Vet inte när det är tänkt att vi ska fixa rutan och bromsarna, med det visar sig alltid :)

..nu snarkar han också...

Bilen och semester

Jimmy var och besiktade bilen i fredags. Det gick sådär.. ungefär som vi väntat oss. Rutan är sprucken och motorn kastar ur sig olja. Det var vi helt med på. (Vill passa på att be om ursäkt för alla parkeringar vi förstört)
Utöver det hade jag tydligen hål i avgassystemet, dåliga däck (nahe), handbromsen och färdbromsarna var dåliga.
Två av dessa fel är åtgärdade nu. Resten av dem kostar tydligen inga stora pengar, så det var ju för väl. Den kluriga delen ligger i hur fän vi ska flytta rutan från den andra Forden vi köpte, till min. Men det blir nog ett projekt för endast Jimmy tror jag. : )

Vi har nu bestämt oss för att vi ska åkt till Sälen på semester. Har tittat på en sida som förmedlar sommarstugor och hittade en som var så fin att jag fick tårar i ögonen. Där ska vi sola, bada och äta gott i tre dar. Har inte tänkt att titta runt någonting alls. Får hoppas att Herrn känner det samma. Vill bara bort och verkligen koppla av och skämmas bort. Förvisso fanns det möjlighet att gå på bäversafari, vilket iaf lockar mig väldigt mycket. Bara för att sedan kunna säga att man varit på bäversafari. : )
Jimmy fyller år en av dagarna vi är borta, så nu måste jag verkligen se till att komma på något bra att ge honom. Jag håller på att bli tokig. Det har verkligen är intresserad av, bilar, är något som jag inte alls kan något om. De enda jag vet är att det han vill ha är svindyrt... Ah, vi får se vad det blir.

Nu är det inte så långt kvar tills han är hemma på heltid. Den här veckan är kortis och nästa jobbar han i Norrköping. Sen är det semester för oss båda på det. Det kommer nog blir rätt bra det här ändå

Lördag

Var hos Raggarn i lördags för att fira honom. Hade knappt sovit något på flera nätter, så jag gick runt hela dagen och frågade mig själv hur jag skulle klara av kvällen. Men det gick rätt bra ändå måste jag säga.
Massa trevligt sällskap och det hjälpte ju naturligtvis till. Jimmy var dock inte med, vilket var till alla förlust. Hade varit mysigt att ha honom där.



       

Anledning till att den första bilen ens är uppladdad här beror på att Johan ansåg att det är bloggmaterial. Mer än så har jag inte att säga om den..
Om Johan blev full? Ja. Mot slutet när jag filmade skrek han mot karmeran "Skärpning nu för helvete! Nu.... nu är det skärpning.. för nu.. nu är det KAMERA!" Men hey, man kan ju klandra honom för att vilja ge mig bra material. Han kände sig även som en druid. Varför har inget fått veta..

Jag var kvar till elvahugget. Så rolig är jag nu för tiden. Jag har ingen ork längre. Ont över allt hela tiden och sover som skit. Men jag var där. Det är huvudsaken : )

Brand

Det brinner här i Åby igen. Det har åkte förbi säkert 8 bilar med blåljus. Både poliser, brandmän och ambulans. De vet ännu inte om det finns någon kvar i lägenheten. Det här är riktigt obehagligt..
Det verkar var aokey iaf. Det var en torrkokning. Verkar inte vara någon som kommit till skada, som tur är.

Försöker att nå Vårdcentralen. Det värsta jag vet är att bara gå och vänta på att de ska ringa. Det blir uberstressad av det. Och så minns jag aldrig vilken tid de säger att de ska ringa. Var det sjugo i fyra eller sjugo över..? Något med fyra vet jag att det var iaf. Är väl bara att vänta antar jag...

Bild i timman

Okej okej. Iom att jag är så sjukt uttråkad och även ledig på det så tänker jag idag ta en bild i timman och lägga upp här.


Timma ett:

Här syns det verkligen hur uttråkad jag är..


Timma två:

Dags att frosta av frysen då. Ska inte bli
skoj att ge sig in i det där snusket


Timma tre:

..som den slav jag är.. läser någon texten på
paketet?


Timma fyra:

Funderade på om någon någonsin använder
ryggstödet på toaletten..?


Timma fem:

Har så satans ont i huvet.. igen. Snart kommer
pappa med pizza till mig iaf. Kanske mår
bättre sen.


Timma sex:

Nae, pizza hjälpte inte. Det här var allt jag åt.
Pizza är nog rätt överskattat ändå..


Timma sju:

Om det är något jag ärvt av min mor så är det att diskbänken ska vara fin
och ren. Inga fläckar alls. Nu är det så att jag bor ihop med Jimmy som
ni vet. Och Jimmy äääälskar att inte diska. Därför står en del grejer någon
dag, blött och dant. Och så blir det fläckar. Nu har jag testat allt som alla
gamla tanter med förkläde tipsat om. INGET hjälper. Jag får ge upp helt enkelt.


Timma åtta:

Ooops. Jag frostade ju av frysen för en stund
sedan som ni vet. Jag glömde sätta igång
den igen. Aj aj aj, Lindha. Förövrigt syns det
verkligen att jag har en sned näsa på den här bilden.


Timma nio:

Fixade naglarna lite. Dålig bild dock.


Det här är den sista bilden för idag. Nu återstår bara att prata lite med Jimmy och sen sova. Ska jag faktiskt jobba imorn. Plus att Jimmy kommer hem också! : )
Just det... lunch ja. Panpizza imorn Josie?

Mina tjejer och Benjamin samt Jonas

Jag vill bara säga att vi gör ett så jävla bra jobb! Varenda timma vi är på plats är vi bäst! Det har vi ju också fått bevisat nu!

Vi gör ett förbannat bra jobb! Och vi är oumbärliga!

/Tina (Nej vad skriver jag) LINFRA37656

Serviceyrket

Jag pratade med min mamma om mitt jobb och min blogg igår. Jag kom fram till att det är synd att jag är så feg som inte vågar skriva om det. Skriva om allting som händer under en arbetsdag. Alla lustiga samtal man får in. Anledning till det är för att jag inte vill att någon av några gäser ska snubbla över det. Men det är mycket intressant läsning som går åt skogen. Jag ska ta mig en ordentlig funderare och tänka på saken.

En sak som jag däremot känner att jag kan ta upp är hur otrevliga människor kan vara mot dem som arbetar med serviceyrken. Allra helst över telefonen. Där är det nog mycket värre. De vågar nog mer då. Men det jag undrar över är om de tar med sig det här sättet "out on the streets" som de säger ouvär thär.
Som ett exempel. En gäst ringer in och vill boka rum. En trevlig gäst och inget extraodinärt med samtalet än så länge. När man reser mycket i yrket är ju hotell superbra att utnyttja. Gör man det ofta inom ett speciellt företag, så kan denne teckna ett avtal med hotellet - för att få bättre och fasta priser. Problemet ligger i när kommunikatören inte hittar avtalspriserna. Det kanske är fel på systemet - eller så är priserna helt enkelt inte laddade från hotellets sida. Vilket jävla liv.. Hela samtalet vänder och gäster bli som ett monster.
"Det har ju gått att boka med det förut!? Aldring varit några problem! Är du säker på att du har stavat rätt?" eller...
"Men vad i helvete!? Nu är det här x gången som ni inte hittar avtalet. Vad är då poängen med det? Det fanns ju igår när jag bokade"

Det här är givetvis inte kommunikatörens fel. Denne sitter inte på något hotell, även om gästen är övertygad om det. Denne vet inte ett jävla skit mer än gästen. Denne försöker alltid att lösa problemet på ett eller annat sätt. Inte för att gästen blir arg, utan för att det är ens jobb. Men det kanske är lika bra att bli arg ändå?

Tänk er detta på Mc Donalds. Vi kan säga att inte chokladmilkchake-maskinen fungerar. Ställer sig då ovannämnde och skriker att "Den funkade ju för fan igår! Såhär är det alltid när jag kommer hit! Jag ska fan gå till Max ist!!"
Nä, jag är inte säker på det. Jag är dock övertygad om att de på McD också får ta mycket skit. Oja. Men över telefon verkar människor i allmänhet vara sjukt otrevliga, just för att vi inte står rak framför. De vågar då. Jag vägrar tro att det finns så många allmänt otrevliga och bittra människor ute i världen. Aldrig.

Jag tror det är viktigt att ha i åtanke att även vi som jobbar inom serviceyrken faktiskt ÄR människor. Det innebär att den mänskliga faktorn ibland lyckas klämma sig in. Och att vi fungerar precis som alla andra mot hårda ord och påhopp. Den största andelen av dem som arbetar med det gör det just för att de har ett driv att tillgodose andra människors behov på det bästa, snabbaste och enklaste sättet. För konsumentens skull. Ingen annans.

Felparkeringar


Ni ser den vita skylten som sitter där? Gissa vad det står på den?
Precis, parkering förbjuden. Inte en chans att han missade den. Det är en trapp där...!?



Varför står du där?

Creds to Qeso


Fler...

Slut.

Nu är jag trött på det här. Det här är slutet av en lång "vänskap" och en era.
Jag ska sluta röka.
Jag satt och såg över ekonomin för några dagar sen och började fundera på hur mycket man skulle tjäna på att köpa en limpa istället för paket. Jag håller inte alls koll på hur mycket jag röker, men började fundera på hur snabbt jag rökte upp limpan jag fick av Jimmy mor. Det tog mig ungefär en månad. Det är alltså 200 cigaretter. Det fick mig att rysa. Om jag skulle se dessa 200 cigg ligga på en bord framför mig skulle jag inte tro det. Det är så fruktansvärt onödigt och äckligt.

Började också fundera över hur mycket tid det tar ifrån mig. Om vi säger att jag lägger ner 6 min på en cigg är det 20h på en månad. Jag röker alltså bort en hel dag per månad. Värt.
Slutdatumet är den 15 juni. Min semester börjar då. Tänkte att det kanske är bra om man inte har en massa måsten när jag nog kanske inte kommer må bäst den första veckan. Sist jag skulle sluta var jag så sjukt medveten om det att jag inte sov ordentligt. När jag väl gjorde det så drömde jag om cigg.
Inte må bra innebär inte abstinens. Det är snarare att jag inte får tillgodose mitt psykiskt behov jag har till cigaretten. Att jag inte får längre. Jag kommer nog vara väldigt arg och bitter tror jag. Gäller nog att försöka att underhålla sig så mycket som möjligt.

Det är ett sjukt förhållande man har till cigaretter som rökare. Man röker när man är glad, när man är ledsen, när man är nervös, när man är lugn. När man är hungrig eller mätt. Många gånger använder man ursäkter för att röka. Man kanske har tråkigt. Eller så har man ju just ätit. Det man kanske inte tänker på alla gånger är väl att man kanske inte alltid tar sig tiden till att njuta av maten, just för att man stressar till ciggen. Det gör jag varje dag på jobbet, bara för att hinna röka innan rasten är slut.
Är lite rädd för vad jag ska göra med den tiden som jag får över när jag inte röker längre. Och hur det känns på jobbet när man inte kommer ifrån surret. Men det är väl sånt man får lära sig helt enkelt.

Den 15e juni smäller det.


Senaste nytt, så att säga

Jag är så trött idag. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och bara ligga där resten av dagen. Men givetvis måste jag ju vara hungrig som en tok. Ska iväg med pappa och handla lite sen med. Hade tänkt att försöka hitta mig en kofta. Den jag har nu har jag varit duktig och förstört med en ludd-borttagare.

Är ledig i två dagar nu, vilket jag sett fram emot som en tok. Efter det jobbar jag torsdag- fredag, sen ledig helgen igen. Ska bli skönt att vara ledig den här helgen. Ska se till att fira Raggarn då. Kändes skit att det inte blev av den här helgen när det var så mycket folk som skulle det. Förvisso lär ju den här helgen slå allt, iom att jag är där. ; )
När jag vaknade imorse var så jättetrött. Sov dåligt i natt och vaknade flera gånger om. De första fem minuterna av min dag låg jag och funderade på hur jag skulle kunna ta mig ur den här arbetsdagen. Allt från att fråga om man får ledigt, eller att byta pass med någon alternativt att min mamma ringer och sjukanmäler mig. Såhär i efterhand förstår jag ju att det är ganska absurda tankar. Men som sagt, trött.

Jag har börjat känna att jag vill flytta. Jag vill ha något större med Jimmy. Något som får oss att känna att det här är ett riktigt hem. Jag är en sån som vill ha det skrymsligt och mysigt hemma. Den här lägenheten är så öppen och kal att jag nästan får lite torgskräck. Det finns jättefina tvåor i samma område som vi bor i nu. Ska hålla ögonen öppna lite efter det tror jag. Det största problemet ligger dock i att de möbler vi har idag, inte riktigt skulle fungera i en så stor lägenhet. De är ju väldigt anpassade efter den här lägenhetens storlek. Som det är nu så har vi inte pengar över för att varken köpa ny möbler eller spara ihop till några.
Satt uppe igårkväll (kanske därför jag är helt förstörd idag?) och försökte få koll på slantarna. Och nu känns det som om att det blir ändring i stugan. För en flytt skulle vara skönt känner jag.

Natalie Dylan

Jag är sjukt sen när det gäller det här.. men nu är jag så arg att jag måste dela med mig till någon iaf.
Det är Natalie Dylan jag är arg på. Hon har fått den briljanta idéen att sälja sin oskuld för att få ihop pengar till att slutföra henne studier. Efter att hennes far spenderat de pengar hon skulle studera för, ser hon av någon anledning ingen annan utväg. (Annars brukar det ju alltid gå bra att stämma hejvilt i USA?) Tydligen så skulle hon blivit inspirerad av sin äldre syster som finansierade sina studier som prostituerad.

Det jag stör mig mest på är inte att hon är en prostituerad utan att förstå det själv. Nej, det är att hon rättfärdigar det här med att det är feminism. Heeeeeeell no!
"..if virginity is considered that valuable, what's to stop me from benefiting from that?" Hon tror också att hon får makt över männen genom att sälja oskulden. Hur i helvete.......
Jag är för arg för att kunna skriva något vettigt. Det är äcklig, upprörande, inte alls så "empowering" som fröken tror att det är. Jag är helt övertygad om att hon kommer backa. Känns bara jävligt dumt att försätta sig i en sån situation som hon gör.

Mediakåt? Med all sannolikhet..

Det är den senaste

Nä, nu är det skärpning i stugan. Det bloggas på tok för dåligt, tycker jag. Det får det bli ändring på.

Är hemma idag. Har haft huvudvärk i tre dagar snart som vägrar ge sig. Hade tänkt att komma iväg till min kiropraktor, men se det gick inte för sig. Så vi får väl se när det blir av. Jobbar konstigt den här veckan också, men tänkt väl klämma in det någon gång under veckan. Tills dess får jag väl försöka med mina huskurer.
Så - idag hade jag tänkt att tokstäda. Eller ja, så mycket tok som jag pallar iaf. Tänkte försöka mig på en såndär vårstädning som alla talar om. Och det innefattar att göra fint i skåp och lådor. Nu ska det bli ordning någon gång på allting, så man slipper köra med någon sorts "jag ser inte skiten"-skanner hela tiden.

Skulle vilja köpa lite småsaker till lägenheten, sånt som bara fyller ut. Men det blir nog inte än på ett tag. Nästa månad hade jag egentligen tänkt att köpa min en motionscykel, men det blir inget av nu när min framruta på bilen har spruckit. Bra där... Vi polerade nämligen bilen här om dagen. Ska väl inte nämna några namn, men någon hade sönder runtan när backspegeln skulle klämmas tillbaka. Men bilen ser ju bra ut iaf..  : ) Det är grym skillnad!


Nahe, det är väl lika bra att sätta igång antar jag...

RSS 2.0
div>