Håret


              Före                              Efter

Oj, vilket skillnad det är på mig på bilderna. Ser inte ut som jag på ena... helt däven.
Any who, såhär ser jag ut i håret numer. Är riktigt nöjd. Hon fick till det precis som jag ville ha det. Får nog bli att gå till henne från och med nu tror jag.

Förövrigt så tycker jag att det är extremt viktigt att kunna stava när man ska förolämpa någon på nätet.

alle ;) 28:nov, 14:23
Vilken jävla snock till näsa haha stor som en kanack näsa + knotrig haka !

Snock? Där föll hela grejen. Om det hade varit rättstavat kanske jag hade kunnat ta åt mig lite. Men det är svårt att göra det av en analfabet. Besides så är det lite onödigt att säga sånt. Det är som att kommentera att jag är kort. Det är ju inte så att jag kommer att bli chockad och undra över varför någon inte berättat det här för mig tidigare. Jaja. Låt dem hållas. Jag fick ju faktiskt skratta lite iaf. =)

Snock... haha.

Tvätt, Kissen och hår

Tvätta. När jag tänker efter så är det lite mysigt ändå. Att vara helt själv och gå omkring och fixa lite. Skönt att få komma bort lite med.. det jobbiga är bara att man oftast inte få info om när man ska göra det. Utan det är bara att se till att göra det, helt enkelt. Men idag passade det sig faktiskt.

Imorgon blir det kanske en tripp till stan, men en extremt höggravid Katt. Jag är lite nervös över det om jag ska vara ärlig. Om det händer något imorn så vet jag inte vad jag gör. Jag kanske ringer pappan och får be honom komma och ta över det hela. Nae Musse, en dag till. Minst en dag till så jag får umgås lite med mamma.
Appropå det så saknar jag min Gabriel lite faktiskt. Det var längesen han gosade in sig vid halsen på mig och kramades. Små barn luktar så ju gott också. Ja, får nog ta och ringa min bror och se vad de hittar på i helgen, så jag kanske kan se till att träffa honom. Gabriel alltså.

Ikväll är det en kväll med film. Svensk sådan. Det är något jag verkligen ser fram emot. Var längesen jag kände att jag bara kunde ligga och mysa OCH koppla av på samma gång.
Ska klippa mig imorn också! Jag funderar på att sätt mig i stolen och be henne göra vad hon vill. Jag blev ju riktigt nöjd sist hon klippte mig. Men så hardcore kommer jag nog inte vara imorn när jag väl är där. Då panikar jag nog över att jag inte vet vad jag vill istället.

Föråt Jenny. Your time will come! ;)

 

På lördag hoppas jag på att jag får umgås med Daniel lite. Det var ett tag sen nu igen. Någon som skulle vara awsome var ju och Bolling kom förbi en sväng också. (Hinta) 
Nahe. Nu måste jag äta något.... igen.
 

Mitt underbara jobb

"Vill du boka med något företagsavtal?"
"Ja, Orcla"
"Ok. Stavas det med c eller k?"
"Ehh, o."

Lat och shopping

Åh. Jag måste vara den lataste människan i världen. Jag tog ledigt resten av veckan. Så skönt det ska bli. Försöka att bli av med stressen som inte vill försvinna tänkte jag.

Jag vill shoppa. Jag blir helt tokig av att se alla mysiga stickade tröjor nu.. och för att inte tala om alla fina skor. Men hey, det är väl bara att inse att jag inte kan få något av livets goda när jag ska flytta och har de pengar jag har. Jag kanske ska ta upp det där med stickningen och göra mig några tröjor själv..?

Nae, man kanske skulle ta och duscha av sig kyla och försöka smöra till sig lite massage. Är verkligen helt tom i huvet.

Första snön

Jag tänkte på en sak idag när jag var ute och rökte på min rast. Vad exakt är det som händer med folk när första snön kommer? Hälften av alla bilförare (det här kan vara extremt påhittad statistik) kör av vägen, bussar och spårvagnar är alltid sena och flygen går bara inte.

Det är som om att folk inte ser att det är snö ute, eller känner att det är halt. Och inte fan plogar de heller. Helt jävla otroligt att man ska sitta och betala pengar för något som gör det nästan farligare än vad det var innan. Varför ens ta sig besväret att ploga om man bara ska göra det halvhjärtat?
Och det här med salt. Det skiter vi tydligen totalt i. För några dagar sen låg det stora högar med salt med ett 10 m avstånd i området jag bor i. Det är ju också ett sätt att göra det på. Såg ut som om plogbilen hade hostat ut det.

Jag älskade vintern förut. Det var nog innan jag skaffade bil. Jag hatar att behöva gå ut och borsta av skiten och få all snö på mig. Så är det fan varje gång det är pudersnö. Plus att det oftast blåser från alla håll.

Kuk vinter. Kallt är det också. Jag vill inte åka pulka längre.

Kuk vinter.

...


Fredag och sånt

Jaa. Igår var det fredag. Blev dessvärre inget jobb iom att det var tvunget till en massa besök. Men, på måndag är jag arbetsför (oooh) igen.

Planen för igår var att gå ut en sväng till något mindre ställe för att för en gångs skull kunna umgås med dem man öppnade den första ölen med. Samlades hos Ante och hade det faktiskt riktigt trevligt. Ett tag iaf.
Någon utgång blev det förvisso inte. Men jag fick veta att riktigt mysig hemlis som jag kommer sitta och gosa till hela dagen.

Jag var faktiskt riktigt pepp igår. Synd bara att det inte blev någon utgång för att få träffa lite mer folk. Inte för att det var något fel på dem som var där. Men fler är alltid bra - ibland.
Kvällen avslutades med en galen färd till Max. Hjälp. Och hjälp igen. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge tror jag. Det tackar vi ödmjukast för!

Idag blir det nog bara att vara. Kommer vara helt ensam här ikväll och det är ju ingenting jag tackar nej till just nu. Ska bli innerligt skönt att äntligen få flytta snart. Att få komma hem och det är helt tomt.
Det är ändå lite bissart att jag är 24 år och längtar efter att kunna göra precis som jag vill. En sådan årgång borde ju kunna göra lite vad den vill när den vill. Men nej nej. Inte den här 24 åringen. Här har vi överbeskyddande föräldrar som tror att någonting är allvarligt fel och jag gör något som avviker ifrån det jag gjort tidigare.
Summa summarum; det ska bli sjukt skönt med enga handdukar, tvätt och disk.

Btw, hur fan lyckas jag? I'm hot.
Det värsta är nog att det ser värre ut när jag verkligen försöker se snygg ut.




Orken

Jag förstår inte riktigt hur jag orkar. Men det gör jag tydligen, ett litet tag till.

Inget jobb idag. Ska väl se till att skaffa sånna där plattor då antar jag väl. Aj. Fan.

Fort, klia och tillskott

Torsdag. Redan. Det har gått fort-sakta den här veckan måste jag säga. Men nu är det bara några få timmar kvar till det är fredag..!
Imorn blir det att slå ihop ett nästan lite för bra gäng som ev. slutar med utgång. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp min dag med fix-iordning och skjutsa far, men det ordnar sig väl på ett eller annat sätt.

Ska till läkaren imorn med, dagen till ära. Det innebär att jag börjar vid tolv imorgon, vilket i sin tur innebär att jag inte får någon lunch, utan endast en kvarts rast. Det kommer bli knepigt med käk då. Får väl se till att ta med mig med jäkla massa mackor och moffsa i mig. Andra alternativ finns inte.

Har haft en förjävlig klåda hela veckan som har gjort att jag tillslut inte vetat vad jag ska göra av mig själv. Men nu har ju ungefär 15kg salva på det som kliar och hittills så har det funkat riktigt bra. Nu får jag bara hoppas på att jag kan sova med. Känner nu att det inte är någon bra idé att sitta här och tänka på att man inte kan sova. Det brukar ju inte hjälpa till direkt. But I've got my fingers crossed.

Vi har fått ett nytt tillskott på mitt jobb minsann. Lisa, i egen hög person. Blev väldigt förvånad över att se henne sitta söt och vänta på intervju för några dagar sen. Men är glad för att hon fått ett jobb nu iaf. Sen att hon jobbar nära mig känns faktiskt som ett plus.

Säng säng säng - sova sova - säng säng säng

Jul, flytt och iBuddy

Det är jul alldeles snart. Jag är inte alls redo för den. No Christmas-spirit. Eller ja, det brukar jag ju förvisso aldrig ha. Förra året så jobbade jag verkligen på att få en såndär barnslig julkänsla. Men det krävdes en hel del. Jul och nyår känns bara onödigt i år. Kanske är för att jag kommer vara mitt uppe i en flytt då?

Flytt var det ja. Det känns väldigt långt borta. Vet inte riktigt hur jag ska få allt att gå ihop med tapetsering och alls vad det är. Vet inte hur tidigt jag kan få lägenheten än, men ska försöka att få den innan jul iaf. Min bror har sagt att han ska hjälpa mig att tapetsera då. Får hoppas på det.

Var ute nu i lördags. Det var helt okey måste jag erkänna. Känner mig lite taggad inför fredag också, men är inte helt säker på att jag ska ut då. Eller ens göra något- Är bara ledig på lördag den här veckan och har inte sovit som folk på flera dagar. Inte för att jag tror att jag kommer sova bättre av att bara sitta och glo en hel dag.


Jag har köpt en iBuddy! :D Det måste vara bland det onödigaste någonsin, men jag får väl helt enkelt bara erkänna för mig själv att jag är en prylnörd. Jag är redan sjukt trött på den (fick den igår). Trodde inte att den skulle vara såhär intensiv..

Okey. Jag erkänner. Det händer ingenting i mitt liv.


Hmm

Ytterligare en anledning till att jag inte tittar på porr.


Konsigt, konstigt och Dante

Det är konstigt. När det blir uppenbart vem som är vad. Man glömmer nästan alltid bort vad man ha kvar. Det är ju en typsikt som man gör som människa. Det där ha-behovet.
Jag ska nog vara glad över det jag har. För det är inte fy skam alls. Många som inte har det. Så numer ska jag vara tacksam och aktsam.

Jag vill ha roligt. Vill känna mig pepp och bara skratta i en hel kväll. Så det ska jag försöka med ikväll. Med betoning på försöka. Jag har varit så grymt avdankad så länge nu att jag inte ens vet vad som är fel. Tycker allt har flytit på bra, men det är ändå något som legat i bakgrunden och dragit ner mig. Trodde nästan att det var ett sätt för mitt undermedvetna att förklara att jag måste ta det lugnt, men då blir det bara värre. Då blir jag så sjukt omotiverad till allt och vill typ tjuta över att jag måste göra något alls.
Jag kanske behöver bara sitta och glo i två dagar eller så. För att må okey... eller?

Nu tycker jag att det är dags för Raggarn att vakna. Klockan är ju halv tre, Daniel. (jo, jag får säga så) Vakna nu och ringa mig! I need you, tonight baby!

Förresten så har jag världes sötaste brorson. Bara så ni vet.





...

Fukk jo! Den är assnygg!! ...och centrerad.


Nytt och inget

Sådär. Gjort om lite igen. Tycker det duger helt okey, om jag får säga det själv.

Har tagit ledigt resten av veckan, så de här dagarna fram till måndag kommer gå ut på att jag ska vara världens ego och bara göra det jag vill göra. Jag känner att jag behöver tid att återhämta mig igen. Varför det blev såhär igen vet jag inte riktigt. Det bara small till. Har lite svårt att sova igen och när jag vaknar på morgonen så har jag ont överallt för att jag spännt mig hela natten.
Men nu har jag hur mycket tid på mig som helst att bara gotta mig. Ja, förutom den tiden som man måste göra en massa saker på... tydligen.

Vet inte om det ska bli en lugn helg, eller återigen ett försök till att ha skoj. På något sätt. Jag hade tänkt att träffa Alex någon dag nu i veckan för att kolla på en film. Kanske är något man kan spara till helgen tro?

Nae, jag verkligen ingenting att skriva. Så jag lägger ner det här och går ner till tvättstugan.

Surprice!!


Det här med att vara falsk

Att vara ärlig kräver mod och det är inte alltid det enklaste att vara. Att säga till en vän eller ovän exakt som det är. Eller ta upp gammalt gnabb för att slippa tänka mer på det.
Tyvärr så tänker inte alla som jag. Att när man får chansen så tar man den. När personen i fråga frågar rätt ut hur det egentligen ligger till, så väljer man att ljuga. Det tycker jag är oerhört barnsligt och onödigt. Mycket enklare att säga direkt hur det ligger till för att kanske försöka hitta någon vettig lösning på det.

Men att inte göra något av ovanstående och istället gå till ljuga om det är ännu värre. Eller att säga sanningen till en person och sen inte våga erkänna det för den det gäller är ju ta mig fan beklagligt.

Jag vet att du är mycket, men en lögnare var fan inte en av dem. Trött blir jag. Som fan. Så mycket onödig energi.

(Nej, jag skriver inte det här inlägget för att människor ska tycka synd om mig. Jag skriver det här inlägget som en chans för någon att säga något. Plus att jag är arg. Om du inte känner dig träffad så behöver  du inte ens ta upp det. Tack.)


...

Here ya go. It's all wrapped up an ready for you.


Misslyckade bilder och lång konversation

Ja, igår var det lördag - igen.
Jag och Jocke bestämde oss tidigare i veckan för att gå ut, vilket vi gjorde. Hamnade efter mycket om och men på en förfest hos Werner, vilket var riktigt trevligt faktiskt! Ja, bortsett från "Två-ungar-och-en-fruga"-Kaj. Han var inte lika trevlig. Jag stod med någon form av järnpinne och vaktade mig själv med. Välidgt gå-påig herre.

Vi hamnade tillslut på Palace. I några timmar iaf.. Jimmy blev hungrig och jag som alltid är en god samarit (läs asfull) kände väl att det var lika bra att hänga på. Kvällen avslutades med en långt och ärligt samtal på en kall trappa. Vilket jag kände behövdes. Saknar så jag dör. Tror t.o.m att jag längtar.

Det finns på riktigt ingenting att berätta om den här kvällen. Det bara flöt på utan några större happenings. Bilderna som är tagna från kvällen är dock extremt roliga. Ingen blev bra. Nästan alla vi har tagit är misslyckade, så jag hade tänkt mig att för en gångs skull lägga upp samtliga bilder på min bilddagbok så att ni kan beskåda vår n00bism.

"Grisa ner mä!!" Fy fan så vidrigt.

...

Jag är arg. Så in i helvete.

Att tiga är guld.


Otålig

Åh, jag vill flytta nu. Jag längtar tills jag spricker. Jag hade lite panik för några dagar sen över pengarna, men det hjälpte min far mig att förstå att det inte brann någonstans. Han är bra att ha den där.

Köpte en plattskärm igår, som min käre vän Qeso hjälpte mig med. Jag kände att de var dags att ha någonting mindre på skrivbordet. Den förra skärmen hade ett djup på ungefär en meter. Tog en hel den plats. Men den här nya kommer nog göra sig bra när jag flyttar sen.


Vi ska gå ut imorn ett gäng. Och jag har blivit saftigt omotiverad. Jag vet inte riktigt varför, men jag har verkligen ingen lust alls. Jag tror att det handlar mycket om att det var längesen man hade kul eller såg fram emot någon fest. Allt har varit samma samma så länge. Plus att det känns som om att festerna blir sämre och mer ovärda. Jaja, vi får väl hoppas på det bästa antar jag.

Var på IKEA med Jocke för några dagar sen. Blev inget jobbande för mig den dagen iom att det inte fanns något att göra, så jag tänkte passa på när jag ändå hade tid. Och det var tur att jag gjorde det. Hittade massor av nya möbler som dessutom var mycket billigare än dem jag hade tänkt från början. Vi vet dock inte riktigt hur vi ska få med oss allting själva när vi åker. På flaket kommer det ju gå bra, men vi måste ju släpa ut allt från affären med.
Äh, det rer si nog på något sätt. Hoppas jag.
Försöker få tag på kvartersvärden med. Hade tänkt att fråga om han skulle kunna ställa upp på att gå upp och mäta med mig. Det känns rätt värdelöst att tro att allting kommer gå in och så står man där sen. Nae, det är nog lika bra att ha koll på måtten tror jag.

Jaha, nahe. Ska man locka håret idag kanske?

Lägenhet

Sådär ja. Papper klara och redo att skickas iväg. Kanske ska ta och börja packa på allvar snart. Och kanske se till att köpa på mig lite grejer som kan vara skönt att ha innan man ska köpa det stora lasset. Ska försöka att få med min far till IKEA på lördag kanske.
Jocke har anmält sig som frivillig att åka till IKEA med dig och köpa möbler. Och det är bra, för jag har ingen aning om hur man kör med släp. Kanske inte är så svårt iofs, men det kan bli en jävla resa för mig om det är så. Han har också sagt att han tänker hjälpa mig att sätta ihop allting. Vi kommer med all säkerhet att slå ihjäl varandra under den tiden. Varför blir det alltid så mycket frustration när man ska sätta ihop möbler från IKEA?

Man kanske skulle passa på att kika lite på tapeter också när man ändå är igång. Lika bra så man vet vad det är för summor man har att göra med. Lisa tipsade om Rusta, men jag är skeptisk till att deras taperer är så jävla bra. Jag (läs min far) vill inte lägga ner ett hästjobb på att tapetsera och sen upptäckt att de är fläckiga eller något sådant hemskt. Ingen som köpt på Rusta och vet hur det är??

Kissen



Mina tankar är hos dig.
Finns här.

Kallt och lägenhet

Fick kontraktet till min lägenhet idag! Äntligen. Nu känns det verkligt! Sen är det bara att försöka att få lite nya tapeter också. Som sagt, baby-blått är inte så himla snyggt. Men misstänker att jag får både köpa och tapetsera själv. Det är inget fel på tapeterna, så de är nog inte så pigga på att göra något åt dem då.
Någon som vet något bra ställe man kan köpa prisvärda tapeter på?

Det är kallt. Hela tiden och överallt. Jag har nästan inga tjocka kläder att ha på mig, så jag vet inte hur den här vintern ska bli. Känns ju lite sent att önska sig varma kläder till jul. Kanske ska ta och börja sticka? Stickat är ju inne nu! Tjänar man ens på det när det är så dyrt med garn och allt vad man behöver?
Iofs så är jag ju inte elit på att sticka, så det lär väl ta hela vintern för mig att få klar en vante. Nä, hoppar nog den.

Jobbet var skoj igår! Hade frågetävlingar och grejer. Allt för att få kvällen att gå lite fortare. Vilken den verkligen gjorde! Lite svårt att få det att funka när vi fick samtal hela tiden, men det gick ju ändå. Blir segt att sitta och bara glo tillslut.
Vi får tydligen inte riktigt göra vad vi vill på datorerna på jobbet. Eller, det kan man ju förstår givetvis, men privata saker är tydligen helt off the limit nu. Så nu blir det nog inget mer bloggande för min del där. Vill inte hamna i trubbel i onödan.. om jag inte redan är det. Skulle aldrig låta bloggande komma ivägen för ett jobb. Har iofs inte gjort det när jag bloggat på jobbet. När det piper till i örat lägger jag ner det helt och ser till att koncentrera mig på jobbet och inget annat. Men det är kanske inte så poppis ändå. Det finns ju dem som inte klarar av att hantera sånt, så då får nog alla drabbas helt enkelt.

Nahe, jag ska väl ta och sätta fart nu tror jag. 22:15 ikväll igen. Yey.

Ändring

Iom att jag är en dumkopf så kan jag inte ta lägenheten en månad tidigare. Det får bli den 1 jan. Är lika bra så man har pengar till mat och hyra. Inte sådär jätte-genomtänkt av mig det här måste jag säga. Iofs trodde jag att jag skulle ha avsevärt mycket mer pengar vid det här laget, men så blir det väl när man jobbar där man jobbar.
Bara att hålla tummarna för att killen som har den just nu inte blir jättearg. Han ska flytta utomlands och ville inte betala dubbla hyror, vilket man förstår. Men å andra sidan så kan jag inte svälta för hans skull.

Så det är bara att vara en bitch och stå på sig antar jag. Hoppas inte hyresvärden ser mig som en pain bara.
Fan va trött jag är.

Tröttheten

Jag måste sova.


Det här med kupp



Aftonbladet är duktiga på att missbruka ordet kupp. Det och "rasar" måste vara deras favoritord.

Nu har tydligen Jihde haft en stippkupp i Idol. Hur funkar det? Hur fan går det till när man stripp-kuppar? (kul ord)
Spermakuppen han är inblandad i är också extremt rolig. Allt som hade sagts var att de kunde sponsra Carolina Gynning med lite sperma, iom att hon tydligen använder krämer med sperma i.

Kupp. När jag tänker på ordet kupp så ser jag någon som är asförbannad och känner sig orättvisat behandlad och nu ska säga ifrån. Strippkupp.. jaa. Det kanske mer skulle vara att frugan strippade på förra personalfesten (som hon förövrigt inte ens var bjuden på) för att hon inte får tillräckligt med sex av sin man. Det är en strippkupp för mig. Inte att man gör det i direktsändning för pengar. Det är... ja, något helt annat.

Nu vill inte jag påstå att Herr Jihde utövar någon form av prostitution. Nej nej, pengakåt kanske - men ingen hora.

Jag ska lämna allt, flytta till Sthlm och bli journalist på Aftonbladet. Jag är expert på att överdriva!

Fredag

Var ledig i fredags och började 17:15 (!!!!) igår. Ett ganska bra tillfället för öl? Ja, om man inte är Lindha som får dåligt samvete för att hon dricker öl dagen innan hon ska jobba - oavsett vad det är för dag.

Hade bokat möte med en viss herre. Men det blev inte ritkigt som jag trodde. Så jag hade gått omkring och väntat hela dagen på det helt i onödan. (Trodde jag iaf) Så jag beslutade mig för att ta min enda öl och åka med Jimmy in till Daxxa och sura. Vilket gick utmärkt. Och jag drack nästan en hel öl. Sen slog hungern in.
Vi åkte till McD och jag pratade i telefon mestandels av tiden. Vad mycket bättre allt skulle gå om man hade en bättre kommunikation? Haha, jag känner mig helfånig såhär efteråt. :)
Kvällen slutade väl vid halv tolv här hemma. Ovärt.

Det var nog den segaste och tråkigaste dagen på länge. Roligast hade jag nog på McD tror jag. Det är ju lite sorgligt.


Oh noes! It's a giant loppa!

Idiotisk parkering


Jag SKA ha en parkeringsplats!

Fans fan

För en tid sedan skrev jag att jag kanske hade lite väl mycket tur nu. Jag har kommit på varför. Jag hade helt enkelt för mycket tur. Och som ni alla vet är det bara några få människor som lever sitt liv rätt igenom med ren och skär tur utan att alls lida för det. Men givetvis (som ni nog alla kommit fram till efter att ha läst min extremt bittra, men ändå till synes positiva blogg) så är inte jag en av dem.
Det finns vara plats för tillräckligt med flyt under en viss tid, som kommer oturen. Det är nästan som karma.

Jag har idag (08:20) fått min första och förmodligen inte sista parkeringsbot. Jag är asledsen. Jag trodde att jag iaf skulle klara prövotiden innan jag började leva loppan med felparkeringar och fortkörningar (eller ja, åka dit på dem iaf) men så var ju uppenbarligen inte fallet.

Så, nu är den här dagen förstörd. Och kommer förmodligen sitta ensam på jobbet ikväll. Det kanske är lika bra..?

Förövrigt ser min bild ut som en dålig mugshot.

Tråk

..så då passar jag på att rita lite. =)


Går inte vägen

Det går inte riktigt som jag vill. Fick idén om att jag kanske kunde kompa hem om det fanns möjlighet till det - vilket iofs inte brukar vara något större problem. Efter två timmars väntan får jag veta att det inte gick.
Så nu får jag sitta här och lösa korsord på nätet och längta efter vad som vankas efter jobbet. Jag kommer nog inte sova en blund i natt tror jag. Eller.. jag vill inte.


Saknar dig

Jobbet

Jag har varit lite bitter över att jag ska jobba till 22:15 sju dagar i streck. Men när jag kom hit idag så kände jag att jag aldrig skulle gått upp imorse. Jag ska tydligen sitta här själv från åtta. Alldeles själv.

Vad gör man helt alone på ett jobb ensam i två timmar? Löser korsord? Petar näsan? Virkar rent av?? Fans fan och kuken.

The fish-master

Såhär mycket har jag inte skratta på hur länge som helst. Underbart!!




RSS 2.0
div>