Shoppat

Jaa, äntligen. Jag fick låna några kronor av mina snälla, rara föräldrar tills jag får pengar.
Köpte mig en jättefin klänning och satt alldeles perfa och passade på att köpa en bikini minsann! Så nu blir det sola av för att slippa psoriasisen.


Ringde till Hud idag för att få reda på provsvar och beställa tid. Som tur var hade jag ingen steptokocker i halsen. Eller någon annan stans för den delen. ;) Det innebär att det kommer läka fint. Behöver heller inte åka till sjukan för att sola i sommar och det känns extra bra. Då slipper jag att hålla mig borta från solen!

Pratade med far igår om bilen och det var inga problem alls för honom att börja en timma senare. Han förslog det t.o.m själv innan jag hann fråga! Awsome! =)
Så nu slipper jag oroa mig över en massa andra grejer och bara koncentrera mig på utbildning och jobb!

Det verkar minsann bli ett gäng imorn.. så många att jag inte riktigt vet hur jag ska få ut det i tid. Hoppas på att Gisse hänger med, men det verkar som om att han kommer jobba, så då äre ju kört tyvärr.

Värme

Det är så varmt! Det är sanslöst! Och jag verkligen inga kläder för det här vädret! Jag vet inte riktigt hur det här ska lösa sig om jag ska vara ärlig. Jag har enstaka plagg som passar sig för den här årstiden, but not to go around! Gav bort de få sommarplagg jag köpte förra året med.. konstigt nog hade det blivit för små. Köpte in så mycket heller, iom att jag jobbade på ett kallt ställe hela sommaren och därför inte hade något behov av svala kläder. BIG MISTAKE! Hade tänkt att det skulle ordna sig sen när jag fått tillbaka återgäringen, men det går ju på bil nu. Och min första lön äre ju ett bra tag till.
Hur fan löser jag det här?

Tröttsamt

Japp, nu är jag tillbaka här igen då. Och den här gången ska jag vara seriös.. iaf i en månad åt minstone.

Fick jobb nu i veckan! Jag är super super nervös över det. Ska gå en utbildning i två veckor och jag är inte så bra på att hantera sånt som jag inte har kontroll över. Så nu sitter jag har och panikar över något som jag egentligen borde tycka är roligt och spännande! ..eller det gör jag ju också. Men inte tillräckligt.
Vet inte ritkigt hur jag ska ta mig dit heller. DET om något är en stressfaktor. Det känns lite smalt att jag sålde bilen för bara en månad sen nu. Den har kommit väl till pass, även om den var dyr. Det smartaste hade ändå varit att behålla den och sälja den när jag fått återbäring. Då hade jag haft ännu mer pengar att lägga på bil. Men det är ju lätt att vara efterklok (pappa).
Jaja, åter till ta-sig-till-jobbet-problemet. Planen var från början att jag skulle åka buss, men det visade sig att det var alldeles för små marginaler för att jag säkert skulle hinna med att byta buss och samtidigt hinna till jobbet. Det kanske funkar att skylla på buss en gång, men flera gånger är värre. Är heller inte så smart att komma sent nån gång.. till något. Iom att bussarna inte gör som jag vill så kom jag på den geniala idén att jag skulle cykla till jobbet! jättebra, det gjorde jag ju förra året med! Men sen kom jag att tänka på att det var den värsta sommarn i hela mitt liv, mest p.g.a. att jag var tvungen att just cykla till jobbet. Tar ungefär en timma att sig hem från mitt förra jobb, så vad kommer det inte att ta när jag ska hem från det här som är ännu längre bort?
Så nu har jag bestämt att farsan får bita i det sura äpplet. Han får helt enkelt börja en timma senare så att jag kan åka med honom alt. skjutsa honom till jobbet. Jaa, det är det enda jag kommer på. Om jag inte lyckas hyra in mig nånstans.

I helgen blir det iaf premiär för brännboll i Skriket som det ser ut just nu. Folket verkar liiite loj, men det ska jag nog allt råda bot på! Lite trist att så många är uppbokade bara, men ja. Det finns väl flera helger man kan umgås på.. hoppas jag. Alla har så mycket att göra i sommar. Jag ska jobba.. och kanske åka till Rejmyremarken. Oh yeah. Påminner lite om min förra sommar... utan Rejmyre. Nej, jag ska inte gnälla. Men det är ju ändå sommar.. det vill man ju ta vara på!

Upptäkte just att jag inte har en enda bild från förra sommar. Shiet... måste ta igen det i år tror jag.

RSS 2.0
div>