Hej då-kväll


Var upp på jobbet en stund för att läsa mailen som jag fått under semestern. Hade egentligen tänkt att göra det när jag började jobba igen på måndag, men se det gick inte för sig. Så jag åkte helt enkelt upp på min semester och gjorde det. Skönt att träffa "alla" igen. Det är ju tyvärr inte så många längre. Det är flera som har slutat nu, så ikväll ska vi ses och hej dåa alla. Ska bli skoj att träffa dem igen, men det känns riktigt bittert.

Hoppas på att jag kan slappna av de här sista dagarna jag har kvar av semestern nu. Har inte kunna släppa jobbet iom att jag vetat om att det händer mycket, men inte vad. Nu har jag lite mer koll. Finns en chans att jag kanske får ytterligare en arbetsuppgift. Vilket inte skulle sitta fel.

Nähä, äta och sätta lite fart då kanske.. vad fasen ska jag ha på mig..?

Jag bygger om

Nu ska jag ta tag i det här med bloggen på riktigt tänkte jag. Så kommer nog se ut som det ser ut ett tag tror jag.

No stress

Okey. Jag kan tydligen inte få en god natts sömn. Det är omöjligt. Jag vaknar jättepigg (jättestressad?) och går upp. En timma senare är jag helt slut. Jag tror att jag stressar mig igenom dagarna. Vet inte vad det beror på. Om det är för att jag varit ensam och uttråkad för att det inte finns något att göra..? Kommer knappt ihåg midsommar, bara för att jag stressade igenom den med.
För er som inte vet det har jag extremt lätt att stressa upp mig för ingenting. Springer igenom dagarna, helt utan mål. Vilket funkar.. tills man inte kan sova längre. Eller riktigt kommer  ihåg vad man gjorde igår.

Nä, nu är det skärpning. Fan.

Trött

Den här veckan har jag inte sovit bra alls. Vaknat astidigt och somnat väldigt sent. Anledningen till det är för att det borras hela jävla tiden i det här huset. Innan var det en gång i veckan ungefär, men nu är det varje dag. De drar fiber till internet.

Jag tror inte det finns mer yta kvar snart att borra på. Eller så försöker de borra in sig hos mig.

Funderar på att åka till pappa och sola lite. Mår inte så bra just nu, så jag behöver vara med någon känner jag. Vet inte riktigt hur det blir med brännbollen imorn. Får inte dagen att gå ihop tyvärr. Plus att jag som sagt inte är så topp just nu. Vi får se vad det blir av det. Vore ju trist att missa det..

Snart är jag inne på min sista semestervecka. Känns trist att det inte blev mer gjort den här sommaren. Det var förra veckan det hände något. Får se om det kanske blir lite mer hålligång nu när det är många av mina vänner som tar semester på måndag.

..

Mm, tills vidare får det duga. Orkar inte hålla på mer nu.

Måste städa också. Jimmy kommer hem idag.. och som vanligt ser det ut som kriger här.

Ändra

Jobbar lite med bloggen. Tänkte se till att ändra headern. Måste bara ha en vettig idé först.. =)

80tals brännboll

Hela veckan har jag och Jimmy pratat om vad vi ska göra i helgen. Men så kom jag på att vi ska ju för sjutton gubbar spela brännboll med jobbet på lördag!!

Vi är kanske 6-7 pers vad jag vet i vårat lag. Får hoppas att jag orkar springa så mycket.. Vi ska tydligen klä ut oss också. I 80-tal style. Jobbar på vad fasen jag ska hitta på. Krusa håret är ett måste iaf. Någon som har en sån kvar någonstans..? Sandra kanske? = )

Ingen som har några tips på vad jag kan hitta på?

Min fina pappa

Jag och mamma var på aktuten med pappa i natt i några timmar. Han fick stanna kvar med dropp över natten (mindre populärt), men kom hem idag. Allt är okej nu iaf.
Jag känner att chocken har kommit nu för mig. Var relativ lugn igår, mycket för mammas skull. Men nu känner jag att jag bara tänker tillbaka hela tiden. Är ständigt orolig för att något ska hända igen.
Han skulle få en remiss till sig läkare, inom 2- 3 veckor. Skojigt. Inget förstörd jag kommer vara om jag fortsätter noja såhär.

Behöver verkligen en Jimmy just nu. Det ska bli skönt när han kommer hem imorn så jag bara för gömma mig i hans famn ett tag. Sov nästan ingenting i natt. Kunde bara tänka på hur pappa såg ut som en ensam lite femåring när vi åkte. Det skar verkligen i hjärtat att lämna honom där, sjukhusrädd och allt. Min fina lilla pappa.
Vi får hoppas att det inte tar så lång tid tills han får träffa sin läkare. Vad är det som skulle ta sån tid..?

Lägenheten

Jag läste här om dagen min söta arbetskamrat Sannas blogg. Hon ska också flytta till större, men det stundar verkligen för henne. Jag kliar i fingrarna när jag läser där nu. Jag vill så gärna flytta ifrån den här lägenheten och komma till större. Det känns som att allt är till fördel med att bo där istället för här.

Bodde där för några år sedan, men trivdes inte alls då. Antar att det berodde lite på omständigheterna, men minns bestämt att grannarna var lite konstiga. Sådär "vi har gömt någon i källaren och de nya får bara inte veta detta"-konstiga. Ingen som hejade eller så. Vi får väl se om det har förändrats.

Våran plan är att göra om allting. Inga möbler ska med härifrån som sagt(skrivet?) och vi köper begagnade från blocket. Anledningen till det är för att vi har tänkt att inreda lantligt. Innan jag flyttade in här hade jag inte en möbel som jag ville ha med mig hit. Så jag sparade väldigt mycket pengar för att kunna åka till IKEA och köpa allt nytt, bara för att jag skulle bli så nöjd som möjligt. Under den perioden blev det rätt mycket surfande på styleroom.se för inspiration. Det är därifrån jag fått min lantliga idé. I just fell in love. = )
Mycket jobb blir det. Och mycket slipande. Men tanke på hur mycket jobb vi lagt ner på den här lägenheten, så känns det på något sätt bittert. Nä, inte bittert. Onödigt mer. Att flytta när man just renoverat upp, för att flytta till en annan och renovera. Men hey, Hyresbostäder lär ju älska oss!

Värme, ensam och PS

Vilket väder! Vilken värme! Vaknade vid kvart i tio imorse och vid tio var jag i bilen på gång till mina föräldrar. Lånade deras balkong för att sola lite. Det finns inte så många spots i Åby där man får ligga ostört tyvärr. Så då är en balkong på ungefär 7 kvm helt okey. Och lite färg fick jag. Men betoning på lite. Men fräknar har jag fått till tusen däremot.

Känns lite bittert att inte ha någon att umgås med nu när Jimmy är i väg. Alla andra jobbar ju tyvärr. Den sista veckan jag har semester verkar alla mina vänner gå på. Känns lite bittert. Har lite ångest över att jag fick min så tidigt. Nu är det väl inte så mycket att göra något åt iofs, men hade nog gärna tagit den i mitten av sommaren. Men hey, å andra sidan så återstår väldigt mycket sommar nu. Bara hoppas på att de schemalägger mig som folk också. (Yeah, right)

Måste bara uttrycka mitt hat emot PS emulators också. Skiten funkar inte.. och det är ett jäkla pill. Skitars.


Midsommar i bilder

    
    

Flytt

Men för bubblarns! Jag har ju glömt att berätta att vi ska flytta! Vi fick lägenheten! =) Så den 1 sep flyttar vi.... 800 meter? Till en tvåa. =)
Så nu ska vi sälja alla möbler vi har här just nu och köpa begagnade på blocket. De vi har nu räcker inte till i den lägenheten, plus att vi vill ha det annorlunda. Vi har en vision, som man säger.

Nu vet ni det också : )

Semester med Jimmy

Det har varit en händelserik vecka nu. Gjort något varje dag. Enda veckan som Jimmy fick semester på, så vi passade på att göra så mycket vi kunde ender den tiden vi fick. Han åker idag och jag känner att en vecka till hade varit mysigt. Så man hann med att tälta och allt var det var vi skulle göra också.

Har varit i Getåravinen. Var sjukt längesen jag var där. Så längesen att jag inte ens mindes vart det låg. Vi hamnade kvällen innan vid Malmbrottet och yrade omkring som dårar. Inte riktigt det vi letade efter. I två timmar åkte vi bil. Tog färjan över tillslut, så det blev några mil för stackars Forden. Även om inget vettigt skedde på den turen, så var det ändå sjukt mysigt. Är väldigt stolt över att jag tog mod till mig och åkte färja kan jag säga.
  

Har varit på Kolmården med. Vilket skit. Och dyrt som fan. Var där i två timmar och sen vare över. Då slipper man åka dit på åtta år igen då. Blev inget delfinarie. Kände inte att det var prisvärt iom hur dyrt det är att komma in på ett område med djur, som sen ligger och sover i buskar. Ingen höjdare.
Var dock knappt något folk, så det var ju en fördel får jag ju säga. Slippa en massa gapiga ungar. Men det känns som om att det var roliga förr, som man så fint säger.

Midsommar då? Jo, the place to be. Skriketorp. Första året utan något stor-firande med midsommarstång och lotteristånd och sånna lyxigheter. Blev riktigt bra ändå tycker jag. Skönt att få träffa alla skitungar (som förvisso inte är skitungar längre) igen. Synd bara att det blev sånt väder. Vi åkte någon halvtimma innan det blev skit. Såhär i efterhand ångrar jag mig. Vi tyckte det blev kallt, men hade jag gjort om det så hade jag varit kvar faktiskt. Men så får det vara. Kommer med all säkerhet att åka ut fler gånger i år. Om bara vädret sköter sig resten av sommaren så..


Senaste

Förlåt för att jag suger på att uppdatera. Vi har gjort massor den här veckan och varit helt slut när vi kommit hem.

Återkommer om update senare... eller efter midsommar. : )

Här ligger jag i mörkret och l

MMS

Här ligger jag i mörkret och lyssnar på regnet. Har ingen ström. Skoj. Kan inte göra någonting alls. Och har knappt någon mottagning heller. Vad ska det bli av den här dagen?


SOL!

Det här kan ju inte stämma! Det är sol ute! Helt otroligt! = )

Ska till kiropraktor idag. Har haft jätteproblem med ryggen och benen igen. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Varför gör det ont hela tiden? Får hoppas att han brakar till rejält. Så jag funkar som människa igen.

Laga mat måste jag också.... Blä.


Käften fågeljävel!!

Käften fågeljävel!! Jag blir tokig! Och inte fan går det att skrämma bort den heller!


Yey! :)

MMS

Yey! :)


Snälla

Snälla gör så att bensinen räcker hem!


Skitsemster - so far

Ytterligare en dag utan sol. På semester. Om inte nästa vecka blir finare än såhär, vet jag inte vad jag tar mig till. Det är den enda veckan Jimmy får semester på och det skulle ju vara trevligt att kunna göra någonting med fint väder som sällskap.

Det blir ingen Sälen, tyvärr. Men istället har vi funderat på att hyra en stuga över en natt alldeles i närheten. Bara för att komma bort lite och mysa. Hoppas på att det inte är smockat med folk där vi tänkte vara bara. Lite av poängen är ju att vi vill vara ifred. Tror ni att jag lyckas få Jimmy att stänga av mobilen då kanske..? : )

Midsommar snart. Ser väldigt mycket fram emot det. Men som sagt, väder måste det bli även då. Vi verkar bli ett ganska stort gäng, så det blir nog väldigt roligt tror jag!

Nahe, jag ska väl ta och sätta fart med mig själv och åka till mamma och laga mat.

Jag vet inte hur jag lyckas me

MMS

Jag vet inte hur jag lyckas med att se gravid ut varje gång jag ätit. Tur att det bara är mat och ingen bebe i magen. Annars skulle det vara trångt där inne. ;)


Tjohooo!

Vi har blivit erbjuden visning på lägenheten! :D Jaaaaaa!

Nu gäller det bara att vara snabb och kolla på den. Dessvärre utan min Jimmy, iom att han jobbar borta den här veckan. Men jag ska nof försöka få med mig min far tror jag.

Jag är så glad jag vet inte vad! :D
 
Bilden är lånad från hnab.se

Det här kanske inte är så smar

MMS

Det här kanske inte är så smart? Om inte annat så kan det inte bli såhär mycket disk igen om det skiter sig.


Aaaw

Nahe. Inget öl med Raggarn. Snacka om att hoppa från fötterna och landa på huvet. : )

Vad fasen hittar jag på nu då?






Semester start

Nej, jag har fortfarande inte diskat. Tänkte att jag skulle dra på lite bra musik och göra det. Lär säkert ta en timma eller så. Vad dum jag är.
Jag bara vet att jag kommer gå in i köket med pepp och sen få ont i magen av olust när jag ser skiten.

Vi sökte en ny lägenhet här i Åby igår. Det är en tvåa som är större än den här, men kostar bara en hundring mer än vad vi betalar idag, bortsäknat är då tv. Men kände att det inte var allför dyrt, men tanke på vad en tvåa kostar i det här området. Så nu är det bara att hålla tummarna!

Semester då. Bitter sweet kan man väl säga. Några ska sluta under den tiden som jag är borta, så det kommer kännas konstigt att de inte är kvar när jag kommer tillbaka. Och dåligt väder är det. Och tidigt. Lika bra att gnälla så jävla mycket jag bara kan nu när jag har semester. För sånt får man göra då... eller?

Ikväll är det fokus på öl. Men vem som helst, hos vem som helst. Vill bara umgås och njuta av att inte jobba på ett tag känner jag. Vill göra något riktigt skoj. Har hört av mig till Raggarn, men inte fått något svar. Tror att han jobbade kväll igår, så han sover nog fortfarande.
Annars?? Vad händer? Hör av sig!

Borde diska som sagt.

MMS

Borde diska som sagt. Du får 20 spänn om du gört!


Bosses glas

Var och bytta ruta på bilen idag. Jimmy sa att det skulle ta ungefär en halvtimma. Det tog max 10 min. Det gick asfort. Såhär efteråt kunde jag gjorde det själv när jag vet hur man gör. Läjligt enkelt. 500:- känns lite väl för ett så enkelt och smidigt jobb. Det hade jag grejat själv galant.

Beställde lite kläder från Ellos som jag fick idag. Kunde inte ha det plagget jag var mest kär i och det suger ju lite.. Skiter i att skicka tillbaka det, utan säljer det på Tradera ist. Har massor med kläder som jag hade tänkt att lägga upp där nästa vecka när jag har tiden till det. Får hoppas att det blir lite extra klirr i kassan. Tänkte sälja lite skor som är för stora för mig också. Behöver verkligen bli av med så mycket kläder som bara ligger. Och som man sällan eller aldrig använder.

Jag borde diska.. men det är inte kul själv. Men jag borde diska.

Testing testing

MMS

Testing testing


Slutandet

Varför röker man så in i bängen när man är uttråkad? Eller stressad framför allt? Som om att man blir mindre stressad av att röka när man har sjukt mycket att göra..? Jag känner verkligen att det ska bli skönt att sluta.

Det jag tror nu som kommer bli det största problemet är att jag inte kan röka när jag är arg eller irriterad. Det är för mig ett sätt att få undan alla tankar och samla mig liksom. Förvisso finns det ju lösningar på det med, som att gå i väg en sväng eller så. Men jag tror att första tanken kommer att bli att röka. Men.. MEN, det är då jag ska tänka på hur tacksam jag är för att slippa göra det och hur det inte gjorde någonting bättre av att göra det. Mitt liv har ju trots allt inte förändrats till det bättre på något sätt sen jag började röka.
Det enda jag kan tänka mig som kan ha bidragit med något är att man lättare från kontakt på t.ex. en ny arbetsplats när man röker. Lättre att ha något att prata om liksom.. Tror det hela bottnar i mod i det fallet. Att våga börja prata med någon man inte pratat med tidigare om något som absolut inte har något med någonting att göra.

Har funderat lite på det förra inlägget jag skrev. Ytterligare ett tillfälle jag gärna röker på är när jag står ensam bland mycket folk och väntar på någon/något. Då röker jag alltid och det känns precis som om att då kan ingen komma fram och säga något dumt, slå mig eller vad det nu är jag tror ska hända när främmande människor är omkring. Nu är det inte så att jag har problem att vi ensam på stan eller så, men det är för mig som för många andra en viss stress. Just att man är ensammen bland människor som är tillsammns så att säga. Varför jag tror att inget sånt kan hända vet jag inte - men jag känner mig rätt övertygad när jag står där.

Så fort jag röker nu tänker jag grymt medveten om det. Vilket även det ska bli väldigt skönt att slippa. Det här kommer gå galant. : )

Sortera


Vi är kanske inte den färgladaste skaran jag och Jimmy..

Today I'm wearing this

Jag kom på en sak på jobbet idag. Jag har ingen aning om hur jag jobbar efter semestern. Det är ju himla bra. Kanske är något som man ska försöka få svar på innan man går på semster. Slippa åka till jobbet för att få ett schema.

Ska tvätta idag hade jag tänkt. Har ingen lust alls med det. Ska egentligen diska också, men det får vi väl se hur det blir med det. Hoppas på att kanske få en kick av att tvätta. Yeah right.


Jag jobbar 5 timmar per dag den här veckan. Det är nog de längsta 5 timmar jag varit med om. Kommer liksom aldrig hem känns det som. Längtar till semestern så mycket nu att all tid nog bara känns som om att den är i vägen för vilan som stundar. Men nu, nu är det bara två dagar kvar. Usch ale vad skönt!

Sortera tvätt då..

Felparkering

Här har vi en mindre begåvad människa som valt att parkera halvvägs upp på trottoaren i en korsning.
Ptja, det fanns ju plats iofs.





Pappa samtal

Jag och min far måste verkligen träna på att avsluta samtal med varandra.

Jag: Okey..
Han: Okey..
Jag: Vi hörs
Han: Jah..!
Jag: Okey..
Han: Okey..
Jag: Hej
Han: Hej

Känns det inte något uttdraget..?

Slutandet

Tänkte göra en ny kategori här på bloggen nu när jag ska sluta röka. Bara för att göra av med min tankar kring det och så.

Ska sluta den 8:e juni. Var från början tänkt att jag skulle fimpa den 15:e när min semester började, men iom att den nu blev en vecka tidigare såg jag ingen anledning att vänta.

Än så länge har jag inte tänkt så mycket på det. Försöker att inte göra det heller, utan vill se alla fördelar med att sluta ist. Och de är fler än det finns att fortsätta, men det är svårare att tro på det.

Är lite rädd om jag ska vara ärlig. Mest för att svika mig själv nu när jag peppat inför det här i ungefär en månad. Funderar mycket på hur det ska bli midsommar, men känner att det mest ska bli skönt att slippa oroa sig över om man har cigg när man vaknar dagen efter eller inte.
Enda riktiga oron är vad jag ska göra med all tid jag får över på jobbet. Om jag kommer känna att det blir jobbigt att inte komma bort från surret som blir från alla människor. Förvisso så överlever ju ickerökarna på jobbet galant, så det borde inte vara ett problem. Det är nog bara en jävligt dålig ursäkt som mitt huvud bara valt att tro på.

Men jag är väldigt målvedveten och har fått mycket bra tips och så på hur jag ska fortsätta motivera mig. Men jag tror att det bästa är att helt enkelt låtsas som att jag aldrig rökt. Försöka fylla dagarna, utan att förlora någon/några timmar om dagen på att röka. Inte konstigt att rökare än mer stressade än andra människor.

Halv-dag

Jag har just "typ" städat. Har plockat bort det berg av kläder som låg lite överallt i vardagsrummet. Hade tänkt att se till att tvätta någon dag snart. Borde dammsuga också, men orken fattas mig helt. Jag har varken lust eller kraft att göra någonting just nu känns det som. Varje morgon jag vaknar känns tänker jag alltid att det ska bli skönt att få komma hem och sova. Inte det peppigaste man kan tänka på mornarna... i en månad.

Jag förstod på riktigt förut att jag har semester i en månad om fyra dagar. Det gick ett riktigt lyckorus genom mig när jag insåg det. En hel månad att bara vara. Jag kommer sannerligen bli sjukt uttråkad efter typ 2 dagar, men det ska ändå bli skönt. Får hoppas att jag blir pigg då också. Känner mig helt förstörd mest hela tiden.

Vi har haft en tävling på jobbet den senaste månaden (?) och Nora var en av dem som vann den. Vinsten var bl.a. middag med någon från kedjan vi jobbar åt  och att gå och titta på fotbollen här ikväll. Av någon anledning så kunde inte Nora idag, så hon tänkte ge den vinsten till mig. "Men oj - vad oförtjänt" tänkte jag. Jag som inte brytt mig alls om den där tävlingen. Men jag blev väldigt glad att hon valde just mig. : )
Nu ska jag ju förvisso inte gå på middagen. Så vi får hoppas att hon hittade någon annan som kunde ta den. Iom mina allergier är det ingen idé för mig att ens titta på en restaurang. Känns lite otacksamt att sitta och ta en öl kanske..

WTF...?

Speciellt.

Sommar - som fan

Varmt. Så in i bängen varmt.
På jobbet har vi en AC som inte är speciellt sval. Så där fungerar inte ens huvudet. Iom att man bara sitter still, så blir man bara varm.. eller het mer. Svettas inte en pärla, utan bara kokar inifrån. I hjärnan om inte annat. Går in i lunchrummet i hopp om att det är svalare. Nej. Det är som att gå in i en ny vägg. Ner och ta en cigg för att få luft. Nej igen. Kokhett. 26 grader i skuggan.

Jag vet. Jag borde inte gnälla. Men när det är såhär varmt på jobbet är det hemskt. Okey om det är så hemma. Man kan ta en sval dusch eller dricka massor av kallt vatten. Men på jobbet är det desto knepigare. Jag blev inte mer motiverad när jag visste att jag skulle sätta mig i en bil från -88. Bara varmluft som blåser. Skönt. Härligt med sommar.

Nu har jag iaf fått svar ang. semestern. Jag har det från måndag nästa vecka och ser fram till det till tusen. Jag behöver verkligen det här. Ska sova onödigt länge och bara vara första veckan tänkte jag. Sen är det midsommar.. igen. Vad fort allting går.
Jag har väntat i nästan två veckor på besked ang att ta tillbaka första veckan. De skulle höra av sig till Borås som har hand om projeketet, som i sin tur behöver skicka iväg siffror för min arbetsledare ska titta på innan hon beviljar. Men iom att inget hade hänt med något som la driften bara in den igen. Tog kanske 3 min. Varför gick jag inte till honom direkt?

Nahe, jag ska väl ta och laga mat då. Tänkte äta pastasallad. Känner inte alls för något varmt. Ska bara orka stå vi spisen för att koka och steka allt med. Kanske kan stå med frysen öppen?

RSS 2.0
div>