Längesen

Här var det sjukt längesen jag skrev något. Har varit så mycket med jobbet, så jag har inte ritkigt hittat tiden.

Börjar komma in i det nu iaf, jobbet alltså. Sitter och bokar rum åt Scandic, om någon undrar =) Det är roligare än vad det låter, tro mig. Människorna jag jobbar med är helt underbara. Känns nästan som att man haft lite för mycket tur på senaste!

Var iväg till Sthlm i några dagar med jobbet för att besöka alla Scandic hotellen. Det var nog bland det tuffaste jag gjort tror jag. Gå och stå ungefär 10h om dagen. Men det var skoj! Skulle inte ha det ogjort, men osäker på om jag skulle göra om det =)
Blev ett problem med maten för mig. Iom att jag har så mycket allgerier så kände jag att jag hellre köpte mat än att äta på hotellet. Känns inte tillräckligt trygg när jag inte vet vad som är i och när jag inte sett tillagningen. Det är ju inte så att jag inte litar på personalen, utan det är den mänskliga faktorn som jag inte litar på. Den planen var sådär. Det blev mycket gorbys, panpizza och McD. Inte sådär jätteskoj för stackars magen. Men yeah, jag åt iaf!

Köpte en ny bil har jag också! Eller ja, det var ju ett tag sedan nu iofs. :) En gammal Ford Escort, en liten röd. Namngavs bara någon dag efter köpet till (Little Red)Lola. Men jag vet inte.. saknar min Volvo (Gerda).
Har förövrigt redan lyckas att pilla sönder lite grejer på det. Vingen lossnade nu för någon vecka sen.. ägaren innan har bara limmat dit den med något skit som släppte när solen låg på och stekte. Det är lite knivigt med passagerare i bak nu, men det får de ta! =) Måste fundera på om jag ska byta ringarna i lådan också, eller om jag ska strunta i det. Bilen är ju trots allt gammal och jag tror att jag kommer lägga ner mer pengar på den än vad jag köpte den för om jag sätter igång...

Nä, jag måste se till att laga lite mat nu. Ska klippa mig idag... nervig inför det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0