No pr0n for me!

Jag har bestämt mig. Jag är anti-porn. Jag har tänkt väldigt mycket på det och nu är jag helt säker.

Anledning till det är nog för att jag är ofattbart trött på att känna sig som en porn-star och/eller känna att jag måste vara som en. Har alla glömt vad sex är? Jag har nog ta mig fan glömt vad sex är... om jag ens vetat det alls? Allt jag vet är att det inte ska vara som det varit iaf. Helt känslokallt och.. äckligt rent ut sagt.

En man som är rätt stor inom "branschen" sa att det borde stå en varningstext på alla filmer "Dont try any of this at home" med ytterligare en text som förklarar att man förmodligen hamnar i skiljsmässa om man försöker spruta frugan i ansiktet.

Jag tror att det här med porr innan handlade om rena fantasier. Man fnissade när man tittade på det. Idag blir det bara råare och hårdare. Det är inte sex längre. Jag vet inte vad det är riktigt. Äckligt. Jaa. Äckligt.
Min poäng är inte att jag tycker porr ska försvinna. Inte alls. Jag kan bara inte sluta tänka på att vi kanske har påverkats av den..? Eller ja, det vet vi ju. Men hur pass mycket? Så mycket att vi missat hela poängen med det..?

Vad fan hände med romantiken?

Kommentarer
Postat av: Dante

Tycker att du har en poång med det hela.. men sedan är det ju olika från person till person

2008-10-28 @ 17:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0