Britney Spears

Är det bara jag som tycker synd om Britney?

Nu har hennes MAMMA gått ut och berättat om när och med vem hon förlorade oskulden m.m. Varför känner hon att hon vill berätta det om hennes egen dotter som just nu mår så fruktansvärt dåligt?

Det irriterar mig också att alla tar det som ett skämt att hon är så trasig som hon är. Och vem skulle inte vara det om hela världen vet vem du är och vad du gör? Hon blev även känd redan som barn, så hon vet inte annat. Att aldrig få en paus och en få testa på att vara en no-body måste vara en av de största prövningar man kan ha.

Som svensk kändis är det också tufft givetvis (förutom att våra fans kanske är mer uppfostrade än andra), men åk till Indien och du slipper vara "stor".

Jag tycker sybd om Britney. Jag tycker att vi ska lämna henne ifred, men folk verkar njuta för mycket av att hon mår som hon mår för att låta bli. Det är viktigt att komma ihåg att hon inte bara är en kändis, utan också en människa. Att vara känd gör dig inte till en stålmänniska.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Tycker också synd om henne och alla som skämtar om hur dåligt hon mått borde själv testa på hennes liv ett tag, så får vi se vem som skrattar sedan...men man blir verkligen sur på hennes mamma!! Nu när Britney äntligen är på väg tillbaka vad det verkar som så ska den kärringen gå och göra något sådant!? Vilken mamma göra så egentligen!?!? Och då påstår hon sedan att hon inte ALLS ser sin dotter som en pengamaskin...

2008-09-06 @ 11:33:48
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0